Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:39, 24. 4. 2018.

Dolazak Vučića kao kulminacija “afere aerodrom”

protest-aerodrom-vanjakeser.jpg Vučić dolazi...Foto: Vanja Keser

Pozivi i poruke zaposlenih u javnim preduzećima i Gradskoj upravi redakciji "Južnih vesti", uplašenih Nišlija koji tvrde da ih šefovi teraju da idu na ponovno otvaranje "Leonija", mobilizacija naprednjačkih snaga, opozicija koja najavljuje patrolu po javnim službama, najavljen protest građanskih aktivista - delovi su slagalice svojevrsnog vanrednog stanja ove nedelje u Nišu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put posle izbijanja “afere aerodrom” dolazi u Niš.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    22:15 // 24. 4. 2018.

    Ne dajmo se, moje Nislije !
    Nis nije zrno da ga svaka vrana pozobe !
    Sirite istinu, cinjenice, brojeve !
    Doci ce vreme kad cemo moci da idemo ovim gradom podignute, a ne pognute glave !
    Sendvicari, ne bio vam u kozi !
    Ne damo Niski aerodrom #ISH IZ NISH !
    Svi na trg !

    • dr Jakov Zlatar

      08:04 // 25. 4. 2018.

      Drage moje nišlije!Ne dajmo im da udave Niš, kao što pokušavaju Beograd.Izađimo, pokažimo hrabrost.Ne dajmo im da naturalizovani leskovčani, konzumenti sendviča,profesionalni tv botovi, vranjanci, škaljarci odlučuju o Nišu i da poklanjaju ono što je naše za šta su naši roditelji radili i da onik tobože više vole naš Grad.NIŠ JE NAŠ IŠ NE DAMO NIŠ.

  • Ankica

    22:42 // 24. 4. 2018.

    Zahtevati smenu Bulatovica i celog veca. Zemljiste koje kosta desetine miliona sa zgradama kao da im je teca dao u amanet da ga poklanjaju.

  • Nislij@

    22:48 // 24. 4. 2018.

    Zasto ne pozvati ostatak Srbije na protestno okupljanje?

    • Ivan

      09:46 // 25. 4. 2018.

      Zato sto je u pitanju Niski aerodrom. Nislije trebaju da odlucuju o njemu. Ne treba nik sa strane da se mesa. U tome je cela poenta.

  • Jova

    22:58 // 24. 4. 2018.

    Botovi su angazovani iz svih javnih preduzeca plus dolaze sa strane. Stvarno ne znam da li to pokušavaju da izazovu nerede ili su stvarno toliko glupi i bahati!?

  • Bojan

    23:02 // 24. 4. 2018.

    Puna podrška za glavni grad južne Srbije iz Pirota,danas ustaje Niš,sutra će nadam se cela Srbija

  • Pavlo

    23:18 // 24. 4. 2018.

    Pa Vučko li je kriv , svaljujete krivicu na jednog kao i uvek . I on je čovek u problemu kao i svi mi !!! Nema više Svetih Srba i zato nestajemo u masi botova , količini nemorala bluda i greha ! , Hoćete vatru , vatrom da ugasite ! Šta mislite ? Uspećete ? , Setili ste se kad će protestvujete , kad su sve raskrčmili . I što u 18 h ? Posle popodnevne dremke , a ?

    • Iki

      08:20 // 25. 4. 2018.

      Uspećemo, naravno. Bez vatre, svakako. Zašto posle 18h? Prosto zato što tada svi građani mogu da dođu na protest, ne napuštajući svoja radna mesta. Ovo neće biti kontramiting. OVO JE NIŠ, GRAD PRISTOJNIH LJUDI
      IMAJTE POŠTOVANJA!

    • marko

      08:26 // 25. 4. 2018.

      Znas mi smo obicno oko 9 h na radnom mestu a popodne dremamo umorni od rada za razliku od sendvicara koji ce svoje radno mesto sutra napustiti .

  • Janko

    03:59 // 25. 4. 2018.

    Sendvicari iz vranja krecu u minimum 5 a mozda i vise autobusa. Danas ce gradska uprava i javna preduzeca biti prazna od sendvicara i botova. Suska se da ce ici i neki kik bokseri i zestoki momci za prljave poslove tako da nislije drzite se. Samo sto vise ljudi da izadje.

    • Zvonko Z Rakic

      16:13 // 25. 4. 2018.

      A ti nisi nikad jeo sendvič? A jete li vi kadgođ supe? A kod "Leonija" je bilo sve što je vredno iz Niša, i poneki gost.

  • Nikolica

    07:28 // 25. 4. 2018.

    Bravo za tekst!

  • ***

    08:21 // 25. 4. 2018.

    Da li je ovo los Vucicev tajming,zelja da pokaze moc Nislijama ili test da vidi koliko je niska vlast poslusna? Bilo kako bilo: NE DAMO NASE.

  • sozontije

    08:44 // 25. 4. 2018.

    Celim ovim slucajem,Vucic je hteo da poslusnicima grada stavi do znanja da ga bezuslovno moraju slusati i pokoravati mu se,jer uprotivnom odlajace gi Belka.A,poltroni su poltroni vazada bili.

  • maramce iz dzepce

    08:54 // 25. 4. 2018.

    Ili ce biti kako Vucic kaze,ili ce ih raspustiti.Razgoropadio se Bulatovic,pa se rastrcao,jutros ga sretoh na mostu sredjenog za docek i kritikovanje od strane gazde mu.

  • tony

    10:24 // 25. 4. 2018.

    ...ovo sa poklanjanjem aerodroma je samo probni balon da se vidi kako će narod reagovati na predaju i priznanje Kosova...ne damo ni Aerodrom ni Kosovo

  • Naissus

    10:43 // 25. 4. 2018.

    "Prave se i neki spiskovi sa našim imenima i brojevima telefona, pa će se voditi evidencija na ulasku u autobus"

    Tacna informacija. U sva tri autobusa parkirana ispred ekonomskog i pravnog fakulteta vrsi se provera po spisku kako ko nailazi. Malopre sam prosao tuda

  • a.petrov

    10:45 // 25. 4. 2018.

    lud i zbunjen.sve je pocelo "gereskom u koracima" od strane rep. vlade. kao kad ti neko trazi da mu POKLONIS , e da ne bi ispalo da ti OTIMA! o poklanjanju aerodroma (na predlog republicke vlade!?) odlucuje Skupstina grada. o investiranju u aerodrom odlucuje republicka vlada (sto je normalno i sto je i duzna).i na kraju pretnje i u uvrede od Gospodara licno! ne moze sa nama tako!

  • gradjanin srbije

    14:39 // 25. 4. 2018.

    Vrati ukradene pare penzionerima i ne kradi četvrtinu hleba ljudima koji su ČETRDESET GODINA radili pošteno sa svojih 10 prstiju a nemaju 65 godina. Nemaš ni ti 65 godina pa nisi smanjio sebi platu za četvrtinu. Ako si sposoban koliko se hvališ ZARADI a ne uzimaj od poštenog sveta!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: