Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 24. 7. 2018.

| Politika

Dom zdravlja se zahvaljuje narodnoj poslanici na skupštinskoj reklami

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
Dom zdravlja Niš
Napredna veza DZ-Parlament ; ilustracija, Dom zdravlja Niš

Na sajtu niškog Doma zdravlja, čiji je direktor Milorad Jerkan iz Srpske napredne stranke, 3 puta u 4 dana osvanuo je govor narodne poslanice SNS Jelene Žarić Kovačević iz Niša uz zahvalnicu zato što je u superlativu govorila o rukovodstvu ove zdravstvene ustanove, predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, dok se raspravljalo o zakonu iz oblasti zdravstvene zaštite u Skupštini Srbije.

Pored uobičajenih servisnih obaveštenja kao što je akcija samopregleda dojke ili upis u savetovalište za trudnice, na zvaničnoj internet stranici Doma zdravlja 20. jula objavljeno je kako je Žarić Kovačević, javljajući se po amandmanu, iskoristila svoje vreme da "reklamira" direktora Jerkana i usluge zdravstvene zaštite Doma zdravlja. Ona je doprinela diskusiji pohvalama Jerkanu i rukovodstvu.

Ono što se, takođe, odnosi na poboljšanje zdravstvene zaštite jeste i aktivnost direktora i rukovodstva, ali i zaposlenih Doma zdravlja u Nišu, bez čega ova ustanova ne bi mogla da funkcioniše na ovako dobar način - rekla je Žarić Kovačević.

Međutim, tu nije kraj, jer je nešto kasnije Žarić Kovačević diskutovala po drugom amandmanu, pa je ničim izazvana, uvezala Jerkana, Vučića, Vladu i nišku vlast, izrekavši salvu pohvala.

Iako im do sad to nije bila praksa, Dom zdravlja je preneo obe govorancije naprednjakinje Žarić Kovačević, sa linkom do njenog YouTube kanala.

Hvala narodnoj poslanici Jeleni na podršci. Danas je na sednici Narodne skupštine Republike Srbije, narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević u obraćanju ministru zdravlja i narodnim poslanicima istakla da rukovodstvo Doma zdravlja Niš na čelu sa direktorom prof.dr Miloradom Jerkanom i zaposlenima radi konstantno na projektima u saradnji sa rukovodstvom Grada Niša i da je prošle godine rekonstruisan Dom zdravlja Niš kao rezultat jednog projekta. Iskoristila je priliku da se zahvali Vladi Republike Srbije, Ministarstvu zdravlja i ministru lično, i Gradu Nišu na podršci koju pružaju ovoj ustanovi - saopštava Dom zdravlja.

Jelena Žarić Kovačević Aktivna poslanica; Jelena Žarić Kovačević, foto: FB profil Danas je i treći put prenesen govor Žarić Kovačević, pa je Dom zdravlja još jednom dobio direktan kanal do srpskog parlamenta, a poslanica besplatnu promociju na sajtu DZ.

Zašto se sajt Doma zdravlja koristi za međusobno reklamiranje rukovodstva ove ustanove i poslanice SNS, da li će biti prenošeni i govori poslanika drugih političkih opcija ili je to “neka partijska veza” u ovom naprednjačkom multimedijalnom “ja tebi - ti meni” laskanju, nije poznato, jer u ponedeljak direktor Jerkan, kako je rekao, nije mogao da odgovara na pitanja, a danas se nije javljao na telefon novinarima Južnih vesti. Pitanja su poslata i mejlom.

Govori Jelene Žarić Kovačević na sajtu Doma zdravlja objavljeni su 20, 22 i 23. jula.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Serdar

    22:34 // 31. 7. 2018.

    Predlažem da se pod hitno na travnjaku pored d.z. podigne pozlaćena bista (20metara visoka),sa likom prelepe Jelene,ali da joj na pozadini bude smaragdna glava dotičnog poltrona.

  • Aperkat

    07:34 // 25. 7. 2018.

    Interesantno da Narodna poslanica Mrdakovic ne hvalise Dom zdravlja iako je ,takodje,clan sns- i zaposlena u njemu,kao lekar?!

    • Krešo

      11:54 // 25. 7. 2018.

      koja Mrdaković? Mislim, niko je ne čuje i ne vidi.. mislim, koga ona predstavlja?

  • Pedja

    22:24 // 24. 7. 2018.

    ,, ja tebi vojvodo ti meni serdare,, a i jedan i drugi znamo....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: