Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 13. 4. 2016.

| Politika

Domazet i zvanično kandidat za gradonačelnika Niša

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
domazet
Domazeti i zvanično kandidat za gradonačelnika; foto: JV arhiva

Koalicija okupljena oko DS konačno je, kako kaže lider ove stranke u Nišu Miodrag Stanković, postigla dogovor da njihov kandidat za prvog čoveka grada bude Vladimir Domazet.

Iako je i sam Domazet prilikom predaje liste, čiji je nosilac, rekao da su unutar koalicije “daleko od dogovora oko imena gradonačelnika”, to se izgleda promenilo.

Tako je Demokratska stranka pozvala novinare na konferenciju za medije na kojoj će im se obratiti Vladimir Domazet, “predsednik Političkog saveta Gradskog odbora DS i kandidat za gradonačelnika Niša”.

Domazet jeste naš kandidat za gradonačelnika Niša i njega smo već tako predstavljali i na tribinama, a u planu je da sve naše kandidate za gradonačelnika i predsednike opština predstavimo, sa njihovim timovima, u nedelju - rekao je Stanković.

On je i pre predaje liste tvrdio da je Domazet viđen kao budući gradonačelnik, ali ga je koalicioni partner Branislav Jovanović iz Narodnog pokreta Srbije “ispravio” i rekao da to još nije dogovoreno.

Kasnije je Jovanović, gostujući u emisiji “15 minuta”, rekao da je njegov predlog za gradonačelnika bio donedavni narodni poslanik Dušan Milisavljević, ali da to nije prošlo.

Ono što je izvesno je da je za predsednika Opštine Medijana ispred koalicije “Niš, moj grad” kandidovan Dragoslav Ćirković iz SDS-a, a za predsednika Opštine Crveni Krst Vladan Vučinić, kao nestranačka ličnost ispred NPS.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zika Ljiljić

    17:51 // 14. 4. 2016.

    Veliki promašaj niške opozicije.Kao da su kandidovali Pižona da bude kapiten aktuelne fudbalske repezentacije!

  • vladin stari drugar

    15:31 // 14. 4. 2016.

    vlado,ne vadi polu svet svojim gradjanstvom i nislistvom

  • žika

    11:26 // 14. 4. 2016.

    NIje problem u Domazetu, ni u njegovoj starosti, već u onima koji su ga isturili ispred sebe da zamaskiraju sebe i svoje brljotine. I što ga nisu kandidovali kad je trebalo nego sad kad su se iskompromitovali

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: