Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 26. 12. 2022.

| Politika

"Dubočica u srcu" pobedila SNS na izborima u tom leskovačkom naselju

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FB Rangelov
717 glasova za listu "Dubočica u srcu", a 433 za listu "Alekanadar Vučić - zajedno možemo sve"; foto: FB Aleksandar Rangelov

Iako zvaničnih rezultata sa izbora za savete leskovačkih mesnih zajednica koji su juče održani na 139 biračkih mesta još nema, jedna od retkih mesnih zajednica gde je SNS imao protivkandidata bila je ”Milentije Popović” u naselju Dubočica, gde je ubedljivu pobedu odnela lista ”Dubočica u srcu”.

Nakon što su iz opozicije najavili bojkot izbora za savete leskovačkih mesnih zajednica, lista vladajuće partije protivkandidate imala je u samo četiri mesne zajednice, među kojima je selo Donje Krajince, gde je nedavno došlo i do incidenta između kandidata SNS-a i Zavetnika.

Prema nezvaničnim informacijama, u tom selu, baš kao i u selima Kopašnica i Međa, gde su građani imali mogućnost izbora više od jedne opcije, lista SNS-a odnela je pobedu, a jedini poraz su doživeli u MZ ”Milentije Popović, gde je pobedila lista koju je predvodio doktor Aleksandar Rangelov.

On je jutros na svom Fejsbuk profilu proglasio pobedu, uz sliku zapisnika sa biračkog mesta 6, u kome stoji da je lista ”Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve” osvojila 433 glasa, dok je lista ”Dubočica u srcu” osvojila 717 glasova. Izbori Jedna od retkih mesnih zajednica gde je SNS imao protiv kandidate bila i MZ "Milentije Popović" gde je ubedqivu pobedu odnela lista "Dubočica u srcu"; foto: M. M.

Hvala puno svima, svi ste deo ovog velikog uspeha. Ono što me u ovom trenutku najviše raduje je koliko vas zaista želi da pomogne u švajcarizaciji Srbije - napisao je Rangelov na Fejsbuk profilu.

Iz Komisije zadužene za izbore za savet mesnih zajednica još nisu saopštili zvanične razultate, ali je jasno da je lista SNS-a u svim mesnim zajednicama gde nije imala protivkandidata odnela ubedljivu pobedu.

Iz Gradskog odbora SNS-a za 14 sati zakazali su konfereciju, a tema će biti rezultati održanih izbora.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: