Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:43, 11. 4. 2012.

Dušan Ostojić gost emisije "15 minuta"

dusan-ostojic

Kopredsednik Aleksinačkog pokreta za promene, grupe građana koja predlaže volonterske funkcije, biće gost današnje emisije Južnih vesti od 14 sati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sreten Ranđelović

    16:00 // 11. 4. 2012.

    Druže Ostojiću,
    Vidim i da si se ti dao u predizbornu kampanju, za DS. Mislim, da građeni Srbije nisu više naivni da slušaju lažna predizborna i demagogiju DS, na čelu sa Boisom Tadićem. Reci ti mene gde su ona 200.000 novih radnih mesta, koja je Tadić pre 4 godina obećao na predizbornu kampanju? sa premijerom Cvetkovićem Srbiju zadužila do grla, a dog moraju da vraćaju građani Srbije, njihova deca i unuci. Za ovih 20 godina za Srbiju ništa nije pozitivno uradio politički vrh Srbije, niti jedna politička stranka. Svi oni rade za za svoj interes, korist, ugled i za svoje rođake i prijatelje. Zar ih nije sram, što su državljane Srbija doveli do sirimaštva, bede i gladi. Bivši presednik Tadić je nedavno podneo preveremenu ostavku i u ostupnoj izjavi je naveo da je ga sram što nije ispunio predizborna obećanja, i da je takođe podneo ostavku da bi se više posvetio svojoj porodici. Nakon nekoliko dana, opet ga vidimo na prvom mestu da se bori za vlast i ponovnog presednika Srbije.

    • Zoki

      22:56 // 11. 4. 2012.

      Sretene, prvo procitaj tekst pa onda pisi.jel ti vidis da covek vise nije u DS vec osnovao svoju stranku.verovatno i on provalio ovo o cemu ti pises.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: