Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:32, 15. 9. 2015.

| Politika

Dušica Davidović prešla u Samostalni DSS

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dusica
Davidovićeva zadužila i treću boju dresa; foto: MCB

Bivša gradska većnica Dušica Davidović, prešla je iz Koalicije za Niš u Samostalni DSS, političku opciju koja je nedavno proizašla kao frakcija DSS.

Davidovićeva, koja je pre Koalicije za Niš, bila dugogodišnji funkcioner Demokrastke stranke, nije želela da govori o detaljima prelaska, jer će, kako kaže, zvanična konferencija za novinare biti održana u petak.

Prešla sam u Samostalni DSS, ali ne bih o tome sada. Najvažnije je da ne odlazim iz Kolaicije za Niš zbog sukoba ili slično i sa svima imam odlične odnose i saradnju - rekla je Davidovićeva.

Iako potvrđuje da nije bilo svađa, lider Koalicije za Niš Slaviša Dinić smatra da iza ovog "transfera" možda stoje materijalni interesi.

Mi smo mala organizacija koja nije u mogućnosti da bilo šta obezbeđuje ili bilo šta garantuje bilo kome. Ona tamo verovatno vidi veću finansijsku bezbednost po sebe.. - kaže Dinić.

Inače, Samostalni DSS je svoj odbor u Nišu forimirao nedavno, a predvodi ga Nebojša Vojvodić nekada istaknuti član DSS-a.

Davidovićeva je bila član DS-a od 1998. godine, a aprila 2012. je zajedno sa dotadašnjim potpredsednikom niškog DS-a Slavišom Dinićem formirala Koaliciju za Niš.

Član Gradskog veća Niša bila je od 2008. do 2012. godine. Njenu detaljniju biografiju pročitajte u rubrici - Ko je ko.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nišlika

    13:40 // 16. 9. 2015.

    Ne prezirem ni jednog izvornog člana bilo koje stranke( pa i najgore) ali za preletače zbog funkcija mislim da su ljudsko dno i da se niže od toga ne može. Isto mislim o SPO u G17, G17 u SNS, DS u SNS, SNS u neku drugu itd. Sebični ,pohlepni, nezasiti koji samo misle na sebe i pare a briga ih za narod i naročito ih nije briga za svoje glasače. Uvedite većinsko glasanje da nikada ne glasam za njih.

  • Milan

    09:55 // 16. 9. 2015.

    Pogledajte kolika joj je plata u komisiji za pracenje primene etickog kodeksa (oko 70 000 rsd mesecno), onda pogledajte koliko je sastanaka odrzala (18-19 od oktobra 2013), saberite iznose i podelite sa brojem sednica i videcete da je po sednici primila oko 90 000 rsd za 1 radni sat. Tuga, dajte joj vise!

  • jelena

    08:31 // 16. 9. 2015.

    @i da završim
    Nije problem med. sestra već je problem ko nas predstavlja u svetu i sa kojom funkcijom i na koji način...
    A ako će Dušica i prijateljice da nas predstavljaju onda bolje svi u ladnu Nišavu!!!
    za bolje i nismo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: