Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:36, 28. 4. 2015.

Dveri: "Izvršiteljima se pljačka sirotinja, bogate niko ne dira"

490x370-izvrsitelji-iseljenje-ntv.jpg Izvršitelj iseljuje porodicu iz Pasi Poljane zbog duga za struju (foto: NTV)

Zbog toga što smatraju da je preko izvršitelja legalizovana pljačka siromašnih, dok je krupni kapital zaštićen od zaplena, u niškom povereništvu “Dveri” kažu da im se mogu obratiti svi kojima prete oduzimanjem imovine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • John Terry

    14:10 // 28. 4. 2015.

    Za Dveri: Evo idealne prilike da uradite nesto za gradjane, i imacete moju licnu podrsku. Bicete prva stranka koja je ikada ista zaista uradila za svoje gradjane i prvi cu vam reci SVAKA CAST.

    • Ska

      22:16 // 28. 4. 2015.

      Vidi se da slabo pratis sem mas medija rad bas pokreta Dveri (koji jos uvek nisu stranka!), imali su gomilu humanitarnih delatnosti, interesatno u Raskoj a pricaju mnogi da su "fasisti" informisite se

    • John Terry

      08:04 // 29. 4. 2015.

      Ne pametuj mi mnogo @Ska. Svi su oni humanisti dok ne dodju na vlast, i mnogo se brinu za nas, a kad zasednu ne mozes ni pajserima da ih odlepis. Evo, neka budu prvi koji su posteni i posle izbora.

  • b.i.

    12:52 // 28. 4. 2015.

    Dveri, svaka vam je na mestu. Nisam član ni jedne stranke ali pratim politička zbivanja, svi su imali mogućnost da se dokažu sem vas mislim da zaslužujete šansu da vodite ovu državu obzirom na program

  • PraznePriče

    13:12 // 28. 4. 2015.

    Drage Dveri, od svih zakona, poreza i moralno socijalnih normi izuzeti su i sveštenici SPC, inače Vaši miljenici i mentori u tzv. "porodično-patrijotskoj politici". Politička kampanja kao i svaka dr.

    • misko

      13:38 // 28. 4. 2015.

      Izuzeti su i sveštenici drugih konfesija, ali se kritikuje samo SPC.

    • Popis2011

      14:31 // 28. 4. 2015.

      Po popisu iz 2011. 84,6% stanovništva je pravoslavne voroispovesti pa je red da se ta organizacija najviše i kritikuje. Inače, svi klerovi su za kritiku, ali nije bilo mesta u prethodnom komentaru!

    • misko

      19:49 // 28. 4. 2015.

      Izgleda da je baš taj procenat problem koji smeta mnogima u Nišu.

    • ŠupljePriče

      15:34 // 29. 4. 2015.

      Sve crkve i verske zajednice u Srbiji su oslobođene plaćanja poreza, a ne sveštenici SPC kao fizička lica. Niti su sveštenici izuzeti od zakona. Uostalom, nisu ih Dveri oslobodile plaćanja poreza.

    • Terminologija

      17:40 // 29. 4. 2015.

      Pa crkve i verske zajednice čine baš sveštenici tj. klerovi. Ako je verska zajednica oslobođena poreza nisam oslobeđen ja ili bog, nego kler! A što se tiče zakona... svaki komentar je suvišan...

  • mile

    15:17 // 28. 4. 2015.

    Treba nadji kompromisni resenje, ali surova trazicija ne pita da li imas ili nemas samo plati, mora da se nadje neki dogovor.

    • Antibot

      22:19 // 28. 4. 2015.

      Sada, kad rehabilitujemo Drazu,bice nam svima lakse.Zivela velika Srbija.

  • Vlada

    23:57 // 28. 4. 2015.

    Mi sada zivimo u vremenu kadija te tuzi,kadija ti sudi.SNS uveo zakonite zelenase.Srbijo probudise treba treci srpski ustanak,da bi obican narod mogao da zivi.

  • Neverovatno 1

    03:56 // 22. 6. 2015.

    Ziveo sam na tri kontinenta ali nigde nisam video da se oduzimaju kuce jer neko nije platio struju mesecima!Posalju se 2 opomene u roku od mesec dana i struja/voda/plin iskljuce pa tek onda na sud.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: