Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 29. 7. 2021.

| Politika

Dveri: Nije problem što gradonačelnica ne ume da vozi, već što ne ume da upravlja gradom

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
sotirovski
Iz GO Dveri Niš traže ostavku gradonačelnice; foto: JV

Gradski odbor Dveri zahteva ostavku gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski zbog Fejsbuk objave u kojoj svoje neistomišljenike naziva "olupinama", "Đilasovim propalim kafedžikama" i "ženama od kojih su muževi pobegli".

Kako navode, za njih je od oštećenog auto veći problem to što gradonačelnica ne ume da vodi grad i svojim nastupima potvrđuje tiransku prirodu vlasti čiji je deo.

Postavljena zbog (ne)poznatih zasluga da upravlja našim gradom, poneta nezasluženo stečenom javnom funkcijom u gradu Nišu, brzo je prihvatila tiranski model upravljanja kao svoj. Ova fejsbuk objava i konferencija za novinare koja je usledila, ilustrativan je primer takvog modela: proskripcija - navode u saopštenju.

Iz Dveri poručuju da se ne plaše ovakvih objava i da će se boriti za bolji Niš, a poruke upućene neistomišljenicima vide kao vređanje brojnih sugrađana.

Vređanjem opozicionih lidera na privatnoj osnovi, Sotirovski vređa sve niške samohrane majke, sve ugostitelje, sve one koji se trude da prežive poštenim radom, sve poštene koji jedva sastavljaju kraj sa krajem u ovom zlatnom, najnesrećnijem dobu sotirovskih. Klevetom, vređanjem i lažima o ljudima na najprizemniji način, ali u skladu sa svojim zalutalim bićem, Sotirovski obavlja funkciju gradonačelnika na nedostojan način, koji predstavlja uvredu za sve Nišlije - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, uz fotografije radova na mostu kod Tvrđave, čije je renoviranje započeto još u martu prošle godine i još traje, Sotirovski se u sada već čuvenoj objavi obratila "onima koji analiziraju sve što radi" i "zamajavaju pojedine razočarane".

Takođe je nedavno i potvrdila da je pre skoro tri nedelje upravljajući službenim vozilom imala saobraćajnu nezgodu, navodeći da je krenula na konferenciju. Zapisnici o nezgodi koje su novinari tražili od policije - još nisu poslati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sima

    13:20 // 30. 7. 2021.

    Ne nije problem da li Sotirovska zna da vozi niti da vodi ovaj grad vec je problem sto nemamo opoziciju jer se prodala sns u i sto je svima bitan keš

  • Ordinary serbian donkey

    12:12 // 30. 7. 2021.

    Poenta je u tome ŠTO NEMAJU MENTALNE MOGUCNOSTI DA promisle i SHVATE.
    Tu je SVA Vuciceva veština vladanja tako da ce još dugo biti nepobediv.On kao savestan ČOBANIN odlično poznaje svoje stado.Odgovorno radi svoj posao COBANINA u srbiji.

  • PO NJENOM NALOGU MONTIRANI EKSPRESNO REFLEKTORI NA IGRALISTU BUL.NEMANJICA 23; PREKO 80STANOVA BEZ MRAKA I MIRA NOCU

    12:02 // 30. 7. 2021.

    Automatike za iskljucivanje osvetljenja u 22h nema, policija ne pise prekrsajne prijave huliganima-kosarkasima-fudbalerima. Nece se ovo dugo trpeti

    • reflektor

      08:19 // 31. 7. 2021.

      Ma gde ti je igralište na toj adresi ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: