Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 16. 1. 2022.

Dveri Niš: Naši kontrolori udaljavani iz biračkih odbora

dveri nis Posećivala ih i policija, navode; foto: Dveri

Da je nekim njihovim kontrolorima policija uzimala podatke i da su neki udaljeni sa biračkih mesta i trpeli verbalne napade, saopštavaju iz niškog Pokreta Dveri. Navode i da je samo 10 od 40 njihovih članova dobilo rešenje RIK-a. Predsednica izborne komisije u Nišu Ljiljana Berić potvrdila je za Južne vesti da je bilo problema sa rešenjima opozicionih stranaka i rekla da izborna komisija postupa po onome što joj je dostavila Narodna skupština, a da članova Dveri u rešenjima koja su dobili nema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dijaspora

    04:22 // 17. 1. 2022.

    Dok god vam je Bosko vodja i ima bilo kakvu vezu sa Dverima NISTA vam NE VERUJEM, niti zelim da vas podrzim pa makar i istinu govorili. Taj vas lider je izigrao poverenje i patriotske namere dijaspore, jedan dan se ponasa kao ulicar, a drugi bi da bude predsednik. Jedan dan sa groznim Djilasom, drugi sa Vuckom! I ovo sigurno lazete! Pa SNS je na kraju bolji izbor od vas.

    • Mesna zajednica

      12:38 // 17. 1. 2022.

      @Dijaspora - skupo vino, mnogo će ih koštati, a i pakt sa Djilasom, može da im se razbije o glavu. Imaju par dobrih stvari u programu, ali izbegavaju detaljno izjašnjavanje o lustraciji gde bi mogli uzeti većinski deo kolača.

  • Nišlija

    16:35 // 16. 1. 2022.

    Vino sa Vučićem ih je demaskiralo

  • Zlobnik

    16:34 // 16. 1. 2022.

    Šta je bilo ? Birački odbori ne toče rujno vino , kakó av, av ?
    Ima , ali samo za Boška !

  • Smuk

    15:47 // 16. 1. 2022.

    Dveri su zatvorene !!!!!????
    Samo virongle otvorene !

  • hajduk

    18:09 // 16. 1. 2022.

    Sto ne kaze gospodja da su Dveri najvise krive za problem kontrolora u svim opozicionim strankama, kako su se ponele na sastanku prema kolegama iz opozicije u Nisu. Niste hteli ravnopravnu podelu medju opozicijom , pa smo docekali da nam oni kroje ko ce gde i koliko imati.Onako bi bez problema i na vreme imali kontrole kako treba. Kako ste sejali tako zanjete!!!

  • AntiPA

    00:50 // 17. 1. 2022.

    Ljiljo, kako si sebi dozvolila ovakvu sramotu? To sto Skupstina nesto nije dostavila jasno je da je cisto politikanstvo koje cini ceo referendum neregularnim. Mozes da se vadis na Beograd koliko hoces - tvoje ime ostaje ubelezeno za ovu ujdurmu u Nisu.

    Uradi ispravnu stvar. Daj ostavku i povuci se iz objave rezultata jer realno znas da nema garancije da je objavljeni rezultat i priblizan tacnom

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: