Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 7. 2. 2018.

Dveri: Šta je pravi razlog Blagotićevog penzionisanja?

Blagotić inspektor Umesto vraćanja u MUP, dočekao novo rešenje o penzionisanju; Foto: JV

Zbog čega nagrađivani inspektor iz Niša Nebojša Blagotić i pored toga što je dobio presudu da je nezakonito penzionisan, što je usvojila i Žalbena komisija Vlade, nije vraćen na posao, pitaju se iz Srpskog pokreta Dveri. Ovo povlači pitanje, dodaju, i da li je preveremeno bio penzionisan kako bi bio “sklonjen” sa slučaja na kome je radio, a uključuje visoke funkcionere vladajuće stranke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Petronikus

    22:09 // 7. 2. 2018.

    Blagoticu ne brini. Po cl. 72 Zakona o upravnim sporovima naplatices stetu u visini razlike izmedju plata koje bi primao sve do ispunjenja zakonskih uslova za penziju pocev od pravnosnaznosti presude Upravnog suda i penzija koje u medjuvremenu primas po osnovu prevremenog penzionisanja. Na moju zalost to ces naplatiti od drzave to jest nas gradjana, a pravedno bi bilo na teret poslusnog Rebica.

  • Ne koristite situaciju...

    21:16 // 7. 2. 2018.

    Ne koristite situaciju koja je ličnog karaktera! Napravite program koji će ljudima jasno pokazati šta imate u planu na lokalnom ili republičkom nivou, pošto vas nigde nema i nijednu ideju nemate. Prvo to pa onda pričajte!

    • ???

      06:41 // 8. 2. 2018.

      Pa sto nije vracen,objasni ako znas? Eto,iskoristi situaciju,pa kazi.

    • Овца за шишање

      07:31 // 8. 2. 2018.

      "Браво". одговорио си им неСНСно наЈпреДНО!

    • Borko

      08:35 // 8. 2. 2018.

      Nije važno ko postavlja pitanje, važno je kakav je odgovor na to pitanje. Ko odlučuje o tome ko ima pravo da pita? Koje sve uslove mora da ispuni onaj koji želi nešto nekoga da pita?

    • Ne koristite situaciju

      08:12 // 9. 2. 2018.

      Kada neko nema politički program, ideju ili bilo sta drugo vec koristi stvar koja je lične prirode i tiče se isključivo gospodina inspektora ne vidim zašto bi bilo ko od nas to trebao da zna. Čovek je izašao pre 2-3 meseca, rekao kako stoje stvari. I tako će svaki put kada budu ovakve promene. A ako je funkcioner Dveri pa onda tako kažite deklarativno. I štitite ga vaše pravo!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: