Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 29. 3. 2017.

| Politika

Foto-vest: "Dušanov bazar" za Vučića

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
dušanov bazar
Prozori "Dušanovog bazara" prekriveni Vučićevim plakatima; foto: čitalac

Predizborni plakati kandidata Aleksandra Vučića, sa crveno-plavim šesticama i njegovim inicijalima, izlepljeni su na velikoj visini, po prozorima Tržnog centra "Dušanov bazar" u Nišu. Pored toga što je ovakvo isticanje predizbornog materijala protivzakonito, u ovom slučaju je i opasno po život.

Građanin koji je redakciji Južnih vesti poslao fotografije kaže da je zgoržen ovakvim prizorom.

Ovaj prizor sam zatekao jutros kada sam izašao iz kuće. Malo je reći da se grozim - kazao je Nišlija.

dušanov bazar Protivzakonito i opasno; foto: čitalacPodsetimo, u prilog tome kako aktivisti SNS-a ne biraju mesto ni načine za lepljenje Vučićevog promo-materijala su plakati kojima su ušarenili izloge lokala u centru Niša, ulaz u “Podzemni prolaz”, žardinjere ispred “H&M”-a, bandere i lampione širom grada, autobuske stanice, pa čak i ulične kante za smeće.

Pored toga, plakatima sa Vučićevim likom “okićeni” su i bageri na gradilištu novog Kliničkog centra, na kojem se užurbano radi.

Međutim, iako je to protivzakonito, a za to delo su propisane novčane kazne, u Komunalnoj policiji su istakli kako mogu da kazne samo “pojedinca ako ga uhvate na delu”, što se zasad nije dogodilo.

Mi izričemo kazne samo pojedincu kojeg uhvatimo na delu. Ali, oni dođu na 5 minita ili 10 i završe posao. Mnogo je teško da ih lovimo. Zaista su organizovani. Bez obzira na to ko lepi. Mi smo pojačali patrole, međutim, veoma male su šanse da nekog zateknemo na delu - kazali su tada u Komunalnoj policiji.

U Komunalnoj policiji su dodali i kako “pravna lica može da kazni samo Komunalna inspekcija”, međutim, prema rečima načelnika Opštine Medijana Darka Mihajlovića, Inspekcija iz ove opštine neće pisati prijave niti naloge za uklanjanje plakata SNS. Zbog toga će plakate ukloniti JKP “Mediana” i to parama svih građana, bez obzira koga podržavaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Majstor Pera Moler

    08:12 // 30. 3. 2017.

    Posle izbora, pišite svaki dan na naslovnoj strani: Kada će ono djubre biti skinuto sa bandera, kontejnera, zidova, kanti za djubre?
    Kad su znali da lepe, špakle u ruke pa neka skidaju. Prostakluk i bahatost nevidjenih razmera. Nije mi samo jasno da je onog vlast toliko udarila u glavu da on ne vidi da je počeo da radi u korist sopstvene propasti.

  • Mile

    23:59 // 29. 3. 2017.

    A da nije neki skup satanista?

  • Posmatrac

    22:22 // 29. 3. 2017.

    Ovo je prevazislo definiciju bahatosti i nepristojnosti. A, zna se vrlo dobro sta/koga tri sestice (666) simbolizuju. Ko glasa za ovog i njegove nazadne- s' uma je sisao i ne zasluzuje nista bolje od trenutnog stanja i okruzenja u Srbiji i Nisu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: