Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 3. 3. 2011.

| Politika

G17 u novim prostorijama u Prokuplju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
Prokuplje; foto: prokuplje.org.rs

PROKUPLJE – Samo desetak dana nakon što je formiran novi opštinski odbor G17 plus u Prokuplju, novoizabrano rukovodstvo je promenilo stranačke prostorije.

Dragan Dinić, predsednik Opštinskog odbora, kaže da će prioritet stranke u narednom periodu biti omasovljenje članstva i jačanje stranačke infrastrukture, pre svega formiranje mesnih odbora na nivou opštine.

- Nakon izborne skupštine, na kojoj je izabrano rukovodstvo stranke i 16 članova opštinskog odbora, prioritetni zadatak biće ponovno podizanje ugleda stranke kod građana. Novi tim ljudi će pokušati da svojom energijom privuče što više ljudi. Otvoreni smo za saradnju sa svim strankama, kako pozicije tako i opozicije, a sve u cilju boljeg života naših sugrađana – rekao je Dinić i napomenuo da se stranka G17 u Prokuplju predhodnih godina skrivala od očiju javnosti.
– Postojala je velika opstrukcija od strane bivšeg rukovodstva u lokalu. Tome u prilog ide i činjenica da je izborna skupština dva puta odlagana. Pred nama je novi put i sasvim druga koncepcija u rukovođenju strankom. Od naredne nedelje sprovodimo akciju „Tri sata otvorena vrata“, koja je zamišljena da u određeno vreme u prostorijama stranke razgovaramo sa našim članovima, ali i svim građanima i tako u neposrednom kontaktu čujemo sve probleme koje oni imaju, a ono što možemo pokušamo da rešimo – rekao je Dinić, napomenuvši da je u planu stranke i izrada biltena Opštinskog odbora, sa aktuelnim temama iz grada ali i centrale.

Predviđeno je da se štampa 3.000 primeraka koji će se besplatno deliti građanima i članovima G17 plus.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Slični tekstovi
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: