Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:20, 25. 4. 2016.

| Politika

Potvrđeno: Glasanje se ponavlja na 20 mesta u Nišu

Autor:S. J, B. J. Izvor:Južne vesti
2
Brojne nepravilnosti u Nišu; foto: Vanja Keser

Iz Gradske izborne komisije je potvrđeno da će glasanje biti ponovljeno na 20 biračkih mesta, i to zbog većeg broja listića u kutijama.

To znači da će za odbornike Skupštine Grada ponovo moći da glasa 30.000 birača što bi u određenoj meri moglo da utiče na preraspodelu jednog mandata, a SNS-u je, prema zvaničnim podacima, pripalo 30 od 61 odborničkog mesta u Skupštini Grada

Prema rečima predsednice ove komisije Jelene Žarić Kovačević, tokom izbornog dana nisu bile prijavljivane ovakve nepravilnosti, pa nije mogla da objasni kako je došlo do ovoga. 

U Opštini Pantelej ponovo će se, zbog viška lističa u kutijama, glasati na 2 od 33 biračka mesta - oba u Gornjem Matejevcu gde je upisano oko 2.100 birača.

Sekretar Opštinske izborne komisije u Panteleju Ljiljana Berić kaže da ponovljenim glasanjem može doći do promene jednog mandata koji bi u tom slučaju pripao SNS-u, ali ne zna kome bi mogao biti oduzet.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Igor

    10:02 // 26. 4. 2016.

    E sad ovo treba da im se obije o glavu.Kako se uglavnom izbori ponavljaju u Medijani, koja tradicionalno glasa za gradjansku opciju, ako se ljudi animiraju da izadju na izbore, moze da se desi da SNS ostane bez jos nekog mandata.
    Dosta je bilo lopovluka i kradje

  • lex speciallis

    10:01 // 26. 4. 2016.

    Da, bas tamo gde su naprednjaci najmanje osvojili, jos kad to kaze Jelena Zaric Kovacevic clanica SNS-a,a predsedavajuca GIK-a, o cemu da pricamo!?

    • Svi protiv ADOLFA

      12:43 // 26. 4. 2016.

      Pricamo o tome da na tim glasackim mestima mora da se sprovede istraga o tome kako je doslo do toga da u kutijama ima vise glasackih lisitica kao i kako to nije odmah primeceno nego tek naknadno?!

  • Hahaha

    01:03 // 26. 4. 2016.

    Znaci SNS je shvatio da sa 38% ne moze sam sa formira vlast na gradu, pa se zato ponavlja? I inat cu da iuadjem da glasam za bilo koga samo ne za njih i SPS!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: