Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:02, 14. 2. 2016.

| Politika

Gašić se ponovo izvinio, ovog puta u Nišu

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
Gasic-NIS-Kosta.jpg
Bivši ministar ponovo se izvinio za svoje reči zbog kojih je i smenjen; foto: A.K.

Govor na konvenciji koalicione Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je prisustvovao u niškom Narodnom pozorištu Bratislav Gašić počeo je ponovnim izvinjenjem za svoje reči zbog kojih je nedavno smenjen sa mesta ministra odbrane.

Sada već bivši ministar odbrane, čestitajući, kako je rekao, najpre svim damama Dan zaljubljenih, izvinio se još jednom za govornicom za svoje reči upućene novinarki B92.

Drage dame, srećan vam Dan zaljubljenih i nadam se da se niste naljutile. Izvinjavam se još jednom – rekao je Gašić.

Poljoprivrednicima čije stavove najbolje, kako je naveo, zastupa Ujedinjena seljačka stranka sa Milijom Miletićem na čelu, Gašić je čestitao Svetog Trifuna.

Jedini moj greh je što sam čovek južnjak i seljak, a to se teško prihvata u “krugu dvojke" – kaže Gašić.


SNS želi više od polovine poslanika u narednom mandatu

O predstojećoj kampanji Gašić kaže da će biti najprljavija borba do sada. 2 Gašić Gašić pred izbore očekuje "najprljaviju kampanju do sada"; foto: A.K.

Predstoji velika i teška borba. Siguran sam, biće ovo najprljavija borba do sada. Moraćemo da se borimo protiv onih čiji su džepovi puni para. Ta opozicija koja broji 22 stranke, to je Demokratska stranka i njeni političari koji nisu mogli da se u svojoj kući dogovore kako će i šta će – rekao je Gašić u Nišu.

Očekuje da se u predstojećoj kampanji “uđe u svaki dom” pred izbore u kojima SNS teži da dobije 51 % u Narodnoj skupštini, kako bi sami pozicionirali politiku države u naredne 4 godine i postavili je na “jake noge”, sa jakom ekonomijom, poljoprivredom i stvorili od Srbije jaku i stabilnu zemlju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dr Miggyy

    18:40 // 18. 2. 2016.

    Ex ministar Braca Gašić, keramičar po vokaciji, je rekao da je seljak. Ovim može da uvredi seljane, one koji žive na selu, a čestiti su. On je seljak po karakteru i ponašanju.

  • Čiča

    18:42 // 15. 2. 2016.

    Zašto ne priča o nepotizmu i o tome što su Direkcija za prevoz i katastar porodične firme u kojima mogu da se vide sve tri generacije od dede do unuka.

  • MAGDALENA - SNS MEDIJANA

    10:56 // 15. 2. 2016.

    Nadam se, da grupa za ozdravljenje SNS u Nišu, zna da će Gašić uvek protežirati "staru ekipu" i da je njegov nastup priča za naivne. Bolje bi bilo da nam ne pomaže - srozaće SNS ispod 20%.

    • Зоран Васиљевић

      11:49 // 15. 2. 2016.

      Обрни,окрени, слева, са десна, одоздо, одозго, СНС је срозана са сваке стране. Предвођена Великим Илузионистом - АВ-ом. Бежи сестро из тог блата званог СНС.

    • Moca

      16:14 // 15. 2. 2016.

      Ovi napredni u nasem kraju nemaju ni botove jer sredstva za sendvice su usmerena na Beograd.Valjda ce i ta deca videti da je sa ovim lezilebovicima samo gubljenje vremena i unistavanje ovoga grada, u cemu su samo uspesni.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: