Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 27. 4. 2016.

Gde je 90 listića sa izbora u Nišu?

490x370-89bbc4eb-2a29-4199-b70a-556ce6364466 U kutijama višak, u zapisniku manjak listića; foto: Đ. R.

Na zvaničnom zapisniku preliminarnih rezultata za Niš koji je objavila Gradska izborna komisija, u ukupnom zbiru nedostaje 90 listića i ne zna se šta je s njima. Ni predsednica komisije Jelena Žarić Kovačević ne zna gde su i kaže da sve to obrađuje kompjuter.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • JA

    12:15 // 27. 4. 2016.

    Moj komentar upucen je uredniku Juznih vesti, gospodinu Blagojevicu jer sam misljenja da on moze da razresi ovu misteriju sa listicima.Molim Vas, pozabavite se pojavom "Bugarski voz" i znacete gde su listici...

  • milena ivkovic

    12:27 // 27. 4. 2016.

    Kako odgovor predsednika GIK moze da bude NE ZNAM? Zasto si onda sebi dozvolila da budes na tom mestu POSLANICE!?

    • Зоран Васиљевић

      14:39 // 27. 4. 2016.

      Госпођа Жарић је прави кадар СНС-а. На свако шкакљиво питање из области за коју је надлежна одговара са "не знам". Своје ставове нема или их дубоко крије. Права особа да у Скупштини приликом гласања притиска дугмиће онако како јој је речено из врха странке.

  • Dexter

    12:48 // 27. 4. 2016.

    Predsednica GIK: "To radi program koji se nalazi na kompjuteru" (ja mislio u veš mašini)... "nisam izvodila tu matematiku..."
    Nisi izvodila? Pa to ti je jedini posao! Ako u zbiru fali 90 listića, jasno je da su to oni koji su se na 20 biračkih mesta pojavili kao višak - tamo gde je trebalo oboriti izbore zbog slabog rezultata SNS. Zapisnici pokazuju gde su oni nestali.

    • Bogdan

      07:05 // 28. 4. 2016.

      Doticnu osobu odmah skloniti sa funkcije jer misli da kompjuterski program sklanja listice.Izadjimo u Subotu da vidimo i lika koji nije davao biracima sve listice pod neboloznim izgovorima.

  • Jova

    12:57 // 27. 4. 2016.

    To sto na nekim mestima nepravilnosti nisu utvrdjene ne znaci da ih nije bilo. Treba ponoviti izbore na svim mestima u Nisu a ne samo gde pojedinima odgovara. Ovo je samo pokusavanje stelovanja izbora od strane jedine stranke! I ne postoji sansa da se izbori ponove na svim mestima vec samo gde njima treba. A mi jedino mozemo da gledamo kako nas prave na budale. Bitno da nam je lepo i dobro!

    • ne

      13:45 // 27. 4. 2016.

      zasto,gradjani Nisa lepo zive,dobro im je,osecaju napredak.Imali su priliku u nedelju da glasaju,pa mnogi nisu,ili su glasali za tog koga su glasali,prema tome,dosta kukanja,zasluzujemo sve sto smo I dobili.

  • Kalča

    13:27 // 27. 4. 2016.

    Samo 90? 'Ajte, molim vas.

  • Andrija Radovic

    13:29 // 27. 4. 2016.

    Zanimljiva brojka 3204 / 3 = 1068.
    Broj Nislija koji su nesposobni/neobavesteni za glasanje.

  • KANCELARIJA KRSTIĆ

    13:30 // 27. 4. 2016.

    Očigledno da je Gradskoj izbornoj komisiji potrebno konsultativno stručno telo. Slobodan sam da predložim dva obrazovana i proverena stručna lica - Batu-drvara i Nešu-gusku.

    • CVETKO prvi

      15:40 // 27. 4. 2016.

      @KANCELARIJA KRSTIĆ :
      A, gde je Bulatović , Lj. "Pešterac" -vojvoda Niški ?
      Memorija pamćenja Vas izdaje ?
      Mnogo kuburacije imam s* Vas !

  • ruza

    13:30 // 27. 4. 2016.

    Gde su,?Nema ih,pojeli moljci ostali samo dugmici

  • Mitar Simic

    13:45 // 27. 4. 2016.

    ГИК тврди дa је непрaвилности утврдилa сaмо нa изборимa зa грaд Ниш, док зa републичке и општинске изборе нa тим истим бирaчким местимa немa никaквих непрaвилности.
    Ово нaјдиректније сведочи о покушaју мaнипулaције. Нишки нaпредњaци незaконито покушaвaју дa прекроје изборну вољу грaђaнa и понове изборе нa 20 местa нa којимa су оствaрили лош резултaт.

  • nenad perovic

    16:48 // 27. 4. 2016.

    Ne znaju gde su?? meni iako sam upisan regularno u biracki spisak nije dato da glasam na republickom nivou jel nisam bio na spisku?!?! ima me u spisku za opstinske i gradske izbore ali ne i za republicke na sta je predsednik komisije na birackom mestu 9 u O.S. Njegos rekao ne znam sta da ti kazem zali se predsedniku svoje stranke ako si clan u nekoj?!?! a RIK mi je trazio JMBG da proveri i nista

  • shaft

    19:20 // 27. 4. 2016.

    Gospodjo Zaric,ima,jos uvek,u Nisu intelegentnih ljudi!Zaboravili ste se,mnogo nas podcenjujete!96-7, ste verovatno bili srednjoskolka,kradja listica je u Nisu izmisljena!

  • Zoki

    20:25 // 27. 4. 2016.

    Ako moze da mi neko objasni sta je sporno u zapisniku? Sami ste rekli da su odneti sa birackog mesta. Dozvoljeno je da se listic iznese napolje.

    • Guy Incognito

      01:02 // 28. 4. 2016.

      Birač može da iznese listić sa birališta tek nakon što se upiše u zapisnik čime potvrđuje da je glasao. Ovde se radi o tome da u zapisniku ima manje potpisa nego utrošenih listića.

  • branko sovrlić

    22:08 // 1. 5. 2016.

    Građani su pošteno odradili svoj posao. Nesposobnost komisije je prouzrokovala sve nepravilnosti. Da li uopšte postoji kriterijum po kome se određuje izborna komisija. Svi su neuki početnici.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: