Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 2. 3. 2022.

| Politika

Genetičar iz Leskovca Miodrag Stojković u timu predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
miodrag stojkovic
Stojković se vraća u politiku; foto: arhiva JV

U savetničkom timu kandidata za predsednika Srbije koalicije ”Ujedinjena Srbija” Zdravka Ponoša naći će se i leskovački genetičar Miodrag Stojković, što je na svom Tviter nalogu potvrdio sam Ponoš.

Osim Stojkovića, pored već ranije najavljenih savetnika, u predsedničkom timu naći će se i profesor Čedomir Čupić i akademik Dušan Teodorović.

U predsedničkom timu biće akademik Dušan Teodorović, genetičar Miodrag Stojković i profesor Čedomir Čupić. Oni će pomagati u oblastima u kojima su stručni i u kojima su nesumnjivi autoriteti - napisao je Ponoš na Tviteru.

O svom savetničkom timu predsednički kandidat ”Ujedinjene Srbije” govorio je i u jutarnjem programu televizije N1, a za genetičara Miodraga Stojkovića je rekao da je on oteran iz Srbije za Ameriku, ali da je spreman da pomogne svom narodu.

Podsetimo, Stojković je decembra 2021. podneo ostavku na mesto redovnog profesora Medicinskog fakulteta u Kragujevcu, a kao razlog ostavke na Tviteru je naveo promenu finansiranja Centra za istraživanje matičnih ćelija i Banke matičnih ćelija.

Takođe, čuveni genetičar iza sebe ima i političku karijerupošto je bio je poslanik Demokratske stranke od maja 2012. do aprila 2014. godine, kao i član Predsedništva Demokratske stranke od januara 2013. godine.

Njegovu detaljniju biografiju pogledajte u rubrici Južnih vesti Ko je ko?.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • izdajnik

    10:49 // 3. 3. 2022.

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u narednom periodu moguće izbacivanje Rusije iz Ujedinjenih nacija, nakon čega postoji mogućnost promene Rezolucije 1244 i prizanje Kosova od strane zemalja Evrope koje to još nisu učinile.
    Savet bezbednosti o tome odlucuje i tu pravo veta imaju i Rusija i Kina. Vucic namerno dize tenziju u narodu, pa ce kao on svojim uticajem to resiti. Ili pok

  • Dejan

    20:58 // 2. 3. 2022.

    Naso je kod koga da ode. Kod propalog generala. Da je otiso i u dss i kod zavetnika super bi bilo a on kod ovog...

    • drug crni

      22:38 // 2. 3. 2022.

      Ponos je OK. nije kao Vucic po sistemu hocu-necu. Najpre nije uveo sankcije Rusiji, a danas na zasedanju UN bili smo jedna od 141 zemlje koja osudjuje Rusiju. Bar da smo bili medju 35 koje su bile uzdrzane. Takodje zastrasuje Srbe izjavom da ce Rusija biti iskljucena iz UN. To je pravno nemoguce posto tu odluku donosi Savet bezbednosti. A tu postoji veto Rusije i Kine.

  • Ljuba

    20:39 // 2. 3. 2022.

    Sposobni i učeni ljudi koji žele dobro državi i društvu, su se opredelili, tako treba, oni mogu i lično da doprinesu Srbiji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: