Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 17. 2. 2013.

| Politika

Godišnjica Ujedinjene seljačke stranke

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
DSC-0928.JPG

Spajanjem tri manje seljačke stranke na Sretenje, 15. februara 2000. godine osnovana je Ujedinjena seljačka stranka, čija je preregistracija izvršena 2010. godine.

Trinaestogodišnjica postojanja obeležena je u Svrljigu, gde je i sedište ove stranke, a pored proslave, održana je i sednica Predsedništva na kojoj je data saglasnost predsedniku Miliji Miletiću da potpiše koalicioni sporazum sa jednom od parlamentarnih stranaka. 2 Milija Miletić, predsednik USS

- Ne mogu da otkrivam o kojoj se stranci radi, ali će tokom marta u beogradskom Sava centru na velikoj konvenciji javnosti biti poznat naš budući savez. Brži razvoj sela i poljoprivrede osnovni su ciljevi stranke, a samo ulaskom u parlament oni se mogu brže i ostvariti – kaže Miletić.

Na proslavi trinaestogodišnjice prisustvovali su članovi stranke iz više od 60 odbora širom Srbije, kao i gosti iz drugih političkih partija.
 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gradski

    13:15 // 18. 2. 2013.

    kikikikikikikikikikiki

  • Ana

    15:05 // 17. 2. 2013.

    hahahahahahahaha...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: