Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:59, 23. 8. 2021.

| Politika

Gojković osudila napad u Nišu: Lično sam potrešena i uznemirena

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
Maja Gojković
Ministarka kulture osudila incident u Nišu; Foto: Ministarstvo kulture i informisanja

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković osudila je napad Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Antonijevića i incident koji se dogodio tokom Filmskih susreta u Nišu.

Kako navode na sajtu Ministartstva kulture, Gojković je ocenila da je naneta velika šteta čitavoj kulturnoj sceni.

Najoštrije osuđujem mučki napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i lično sam potrešena i uznemirena zbog ovog nasilnog čina Dragana Bjelogrlića prema reditelju filma ‘Dara iz Jasenovca’. Duboko verujem da će ovakav postupak naići na osudu čitave naše kulturne javnosti i društva, a uverena sam da pesnice i udarci nisu i neće biti slika naše kulture i svih vrednih ljudi naše kinematografije - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću određen je pritvor do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, jer je u toku noći nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu Ambasador.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Niko

    07:26 // 25. 8. 2021.

    Koga uopste interesuje sto je Maja potresena... Zena koja je sto godina na vlasti i promenila 5 partija... Profesionalni preletac...

  • Miljana

    12:07 // 24. 8. 2021.

    Ministarka kulture i Potpredsednica Vlade bi prvo trebala da reaguje na nizak kapacitet gradske vlasti u Nišu, naročito u segmentu kulture sa Većnicom ispod svakog nivoa.

  • rodna ravnopravnost???

    07:53 // 24. 8. 2021.

    A niko nije bio potresen i uznemiren kada sam ja prijavio da je supruga udarala i sutirala sina? Policija nije reagovala, socijalna ustanova nije reagovala (imam prijavu u pisanom obliku i policiji i socijalnom). Da vas podsetim, jedan otac je zaglavio nedavno zatvor zbog toga. Po kom to zakonu zene smeju da biju a muskarci ne????

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: