Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 12. 12. 2022.

| Politika

Goran Dinić novi predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
Jedinstvena Srbija
Dinić je direktor OŠ "Čegar"; foto: Jedinstvena Srbija Niš

Za novog predsednika Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu izabran je Goran Dinić, dosadašnji odbornik te partije u Opštini Pantelej. Kaže da će se zalagati za bolji standard penzionera, da poljoprivrednici ne plaćaju prevoz do pijace i zakup tezgi, za asfaltiranje ulica u selima i izgradnju travnatih terena.

Na izbornoj konvenciji u niškom Narodnom pozorištu Dinić je poručio da će mu primarni zadatak biti da upozna Nišlije sa pozitivnim rezultatima Jedinstvene Srbije u Jagodini i celoj zemlji.

Zalagaću se za bolji standard naših penzionera, zalagaću se da naši poljoprivrednici ne plaćaju prevoz do pijace, da ne plaćaju zakup tezge, da se izborimo da barem jednom nedeljno bude organizovan besplatan prevoz do zdravstvenih institucija u Beogradu, da budu asfaltirane ulice u selima, da rade zdravstvene stanice, da rade domovi kulture, da se izgrade travnati tereni - navodi on.

Dodaje da je “Domaćinski” najvažniji slogan stranke jer žele bolji, domaćinski život sugrađanima. Fokus će mu, ističe biti i briga za domaćinstvo, porodicu i ostanak mladih u Srbiji.

Sve to možemo i mi da uradimo u Nišu, ako radimo domaćinski i ako budemo jedinstveni kao Jedinstvena Srbija - zaključuje Dinić.

On je rođen u Kosančiću 1963. godine, magistrirao je muzičke umetnosti i doktorirao ekonomske nauke. Od 2009. godine je direktor Osnovne škole “Čegar” u Nišu, a bio je jedan od lidera grupe građana "Iskreno za Niš".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko iz mase

    09:03 // 19. 1. 2023.

    Ako se po jutru dan poznaje, u školi kojom rukovodi je haos. Nesposoban i polupismen kadar koji je uglavnom zapošljavan preko partijskih, kumovskih i rodbinskih veza. Nastavnici su posebna priča i polusvet!
    Ali TAKO TREBA!!!

  • Bata Petrović

    19:15 // 14. 12. 2022.

    Da je obrazovan i da vredi klonio bi se politike, ali avaj, lepi se za istu kao Bane Banana za nekretnine!

  • Jelena

    21:05 // 13. 12. 2022.

    Svaka cast! Zelim Vam puno uspeha na novoj funkciji. Da uradite velika dela, jer znam da Vi to mozete

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: