Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 4. 12. 2014.

| Politika

Goran Đorđević novi predsednik niškog DSS

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Goran Đorđević DSS Niš

Nakon što se zbog izbora za potpredsednika partije Milan Lapčević povukao sa funkcije predsednika niškog Odbora, na njegovo mesto sinoć je izabran Goran Đorđević.

Ipak, kako je Južnim vestima rečeno u toj partiji, u pitanju je samo "privremeno" rešenje, s obzirom na to da se redovni izbori u Gradskom odboru očekuju za početak aprila iduće godine.

Nama bi redovni stranački izbori trebalo da budu aprila. Ali, pošto sam ja izabran za potpredsednika stranke, zbog obaveza i zbog potrebe da se još neko uključi u tu priču, podneo sam ostavku. Ne mogu, prosto, da stignem da obavljam na kvalitetan način i jednu i drugu funkciju - kaže Lapčević, koji je na toj funkciji bio od 2008.

Novoizabrani predsednik Goran Đorđević kaže da se politika stranke neće bitno menjati, jer je ona "utemeljena i u realnom životu i u istoriji".

Što se tiče odnosa u gradu, tu ćemo svakako da razmatramo mesto, ulogu i položaj Demokratske stranke Srbije na lokalnoj političkoj sceni i shodno tome donosićemo adekvatne odluke. Da li će te odluke biti do redovne Skupštine ili nakon toga, videćemo - kaže Đorđević.

Goran Đorđević je rođen 1972. godine u Nišu, gde je na Pravnom fakultetu diplomirao i doktorirao iz oblasti međunarodnog krivičnog prava.

Advokaturom se bavi od 2003. godine i nije do sada bio na javnim funkcijama.

U mandatu Skupštine Grada od 2004. do 2008. godine, kada je DSS bila vodeća partija vladajuće koalicije, bio je šef odborničke grupe te partije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    23:30 // 4. 12. 2014.

    Sta bi sa Vladom Vojvodicem?

    • Александар Миладиновић

      01:29 // 11. 12. 2014.

      Vlada presao u rojaliste ...

  • mladen

    23:28 // 4. 12. 2014.

    Kako su izabrali na podpresednicko mesto nekog ko nije presao cenzus na rebublickim izborima u Niskom regionu i ko je svoje licne interes stavio ispred interesa biraca,partije,gradjan,naroda i Srbije?

  • Mixi

    14:18 // 4. 12. 2014.

    Честитам!!! Одличан избор.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: