Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 19. 4. 2012.

| Politika

Goran Stanković: “Cilj 10.000 glasova”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
goran gg bolje
Goran Stanković GG"Bolje"

Jedan od lidera Grupe građana “Bolje” Goran Stanković, istakao je da je cilj ove političke opcije 10.000 glasova na izborima 6. maja.

Kako kaže Stanković, to je njihov cilj, a posle izbora će znati da li će podržati neku koaliciju ili će ostati opozicija.

- Uslov za koaliciju su osnovne stvari. Zavisi od broja glasova. Možda ćemo biti u vlasti, možda u opoziciji. Što se nas tiče, mi želimo da preuzmemo odgovornost – rekao je Stanković.

Stanković je negirao da GG “Bolje” ima finansijera i rekao da će svoje ideje širiti preko socijalnih mreža, prijatelja i rodbine.

- Da mi imamo finansijera iza sebe imali bismo bilborde i TV spotove, a mi nemamo. Razgovaramo sa ljudima i vidimo nezadovoljstvo – bio je jasan Stanković.

U emisiji “15 minuta” jedan od lidera GG”Bolje” je govorio o lošim potezima aktuelne vlasti, ali i o sportskoj infrastrukturi, kao i budućim planovima.

Ceo razgovor možete pogledati ovde.

15 minuta - Goran Stanković GG "Bolje"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Markodrako

    11:55 // 20. 4. 2012.

    aaaaaaaaaxaxaaxaxaxa a pola njihovih clanova su bivsi ili jos uvk clanovi DS-a U NISU pa nisu uspeli tamo da se izbore za Bolji Nis pa su napravili svoju stranku ! Tutanj...

    • Znala sam!

      12:21 // 20. 4. 2012.

      Pa kad su oni bogom dani,a ove demokrate izgleda ateisti. Hahhhahhahhah. Da nije zalosno, bilo bi zaista smesno! Ali sta ima veze, njima je i onako glavni cilj predju cenzus da bi se bolje pozicionirali u gradu. Nama koji ovde zivimo to ne znaci nista. Satro, grupa gradjana...ma nemoj.

  • miky

    10:54 // 20. 4. 2012.

    neverovatno koliko su nervozni ovi profesionalni PLJUVACI iz stranaka beogradskih centrala u Nisu ! Zavidite ovim mladim, lepim i obrazovanim u BOLJE !? KUCICI LAJU, VETAR NOSI...

    • Evropejka

      11:51 // 20. 4. 2012.

      Ma ne vi se niste uzentali ! Popite jedno Zivovicevo vince da vas smiri ...

  • Branislav Petrović

    08:19 // 20. 4. 2012.

    Vaš cilj od 10.000 hiljada glasova mozda i ostvarite ako saberete ove i nekoliko budućih izbora.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: