Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 13. 2. 2019.

| Politika

Gradonačelnik Leskovca na bolovanju obilazi svet

Autor:G. Bjeletić, B. AntićIzvor:Južne vesti
cvetanovic
Još nema informacija gde je Cvetanović bio, foto: čitalac

Prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović juče se posle više od nedelju dana prvi put pojavio u javnosti, a na pitanje gde je u međuvremenu bio, u njegovom kabinetu kažu - odsutan zbog bolesti, iako Južne vesti poseduju fotografiju koja potvrđuje da je gradonačelnik leteo iz Istanbula.

Putnik na istoj liniji Istanbul - Beograd, koji je fotografiju prosledio Južnim vestima, kaže da je Cvetanovića 11. februara video u biznis klasi. Prema informacijama sa sajta Turkish airlines-a karta u biznis klasi košta između 600 i 750 evra, a ovo je samo jedna od destinacija na kojoj se gradonačelnik našao.

Nema potvrde odakle je sleteo u Istanbul, a putnik svedoči da je najverovatnije bio na nekoj još udaljenijoj destinaciji i da je ovaj let samo presedanje do Beograda. U njegovom kabinetu potvrđuju jedino da jeste bio odsutan, ali putovanje ne pominju.

Gradonačelnik je bio odsutan iz zdravstvenih razloga - bili su kratki.

U međuvremenu, dok gradonačelnika nije bilo, u javnosti se spekulisalo da je bio u Rio de Žaneiru ili na zimovanju u inostranstvu, što u kabinetu negiraju tvrdnjama o bolesti, ali fotografija koju smo dobili od putnika demantuje da je bolovao u Leskovcu.

Da li je putovao negde ili nije, ne znam. Ne komuniciram s njim na taj način dok je odsutan - kaže njegova portparolka Aleksandra Stojanović.

Putnik sa istog leta Južnim vestima opisuje da je Cvetanovića video i u biznis salonu, izdvojenom delu na turskom aerodromu predviđenom za putnike najskuplje, biznis klase.

Još nema informacije da li je putovao službeno ili privatno, ali i ko je platio skupoceni let, kao i celo putovanje. Od juče, po povratku Cvetanovića, iz kabineta najavljuju da će se oglasiti i odgovoriti na pitanja, ali do objavljivanja teksta to nije učinjeno.


Cvetanović poznat kao putujući gradonačelnik

Prvi čovek Leskovca u javnosti je poznat kao čovek koji često putuje, jer je samo za tri godine, od dolaska na vlast 2012. godine do 2015, prema ranijim istraživnajima Južnih vesti, na službenim putovanjima proveo čak tri meseca, ili tačno 90 dana.

Sa praksom putovanja, Cvetanović je nastavio i u narednim godinama, ali nema zvaničnih informacija koliko često, niti koliko je novca građana na to potrošeno.

Sa druge strane, ne zna se ni da li su i koliko tačno njegova putovanja koristila građanima Leskovca, budžetu ili privredi.

Detaljniju biografiju ovog funkcionera pogledajte u rubrici "Ko je ko?".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran

    19:44 // 16. 2. 2019.

    Apolone srećo moja a da ti malo slobodno odeš van Srbije, bolji bi vazduh bio.

  • Sekularac

    12:36 // 16. 2. 2019.

    Da li zaista coveka treba proganjati jer je bio odsutan nedelju dana?Da li je zaista tragicno ako se se covek razboli i odsustvuje nedelju dana sa posla?

  • Apolon

    13:10 // 15. 2. 2019.

    Uostalom,on je samo dobro doneo Leskovcu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: