Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 10. 10. 2017.

I DJB traži da Nišlije ponovo idu na birališta

Pokret Dosta je bilo Traže vanredne izbore u Nišu i najavljuju zajedničku akciju opozicije; foto: JV/J. A.

Zbog “fijaska” oko izbora direktora javnih preduzeća u Nišu, kome se ne nazire kraj i zbog koga ceo Grad ne funkcioniše, kako kažu u Pokretu “Dosta je bilo” u Nišu, traže da se niška Skupština raspusti i da se raspišu vanredni lokalni izbori. Najavljuju i da će uskoro da usledi “ozbiljna inicijativa pravih opozicionih odbornika”, zbog nezakonitog rada Komisije koja je birala buduće direktore.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • MS

    11:32 // 11. 10. 2017.

    Ja koliko se secam prvi i treci kanditat sa vase liste za gradsku skupstinu su vratili mandate, toliko Vam je bilo bitno sta se desava u ovom gradu.Zahvaljujuci tome ni cenzus ne mozete da predjete sada,na tim vanrednim izborima plasim se da ni SNS imao 90% glasova,surova realnost.

    • Milan

      13:52 // 11. 10. 2017.

      Prvi sa naše liste je postao Narodni poslanik i naravno da je vratio mandat, kod nas nema duplih funkcija. Peta na listi je dobila posao u inostranstvu i prepustila svoje mesto sledećem na listi jer je napustila zemlju. Toliko o tvom dobrom sećanju. Sve što ti nije jasno, pitaj nas slobodno. Uostalom, svih petoro odbornika koji su sada u Skupštini Grada ispred našeg pokreta se itekako bore!!

  • Predrag

    16:27 // 10. 10. 2017.

    Nema sta pocnite da prikupljate potpise gradjana za raspisivanje vanrednih izbora, krajnje je i vreme bilo, ali se cuvajte lazne opozicije i opozicije kojoj je stalo samo do vlasti sa njima gubite i vi i gradjani.

  • Dragan

    20:49 // 10. 10. 2017.

    Bravo za Djb i Ds u Nišu koji jedini imaju hrabrosti da se suprotstave ovoj najgoroj vlasti Sns koju je Niš ikada imao. Neka se izbori u Nišu spoje u istom danu sa Beogradskim i to je to. Bilo bi dobro da i u svim niškim opštinama budu vanredni izbori. Pogotovu u opštini Medijana gde je grubo prekrojena izborna volja građana izborom novog predsednika opštine! Ne odustajte od ovog zahteva!

  • Jova

    23:42 // 10. 10. 2017.

    Super ja sam za smenu ove gadne vlasti. Ali ko će se kandidovati protiv njih!? Da li u Nišu postoji takav čovek!? Ovi predhodni , ni njih ne želim da vidim, apsolutno su isti i kao ovi sad - NIKAKVI!!!

    • Milan

      13:55 // 11. 10. 2017.

      Postoji sistem koji će da ih promeni, organizacija. Jedan čovek sigurno neće da ih pobedi, niti može

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: