Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 7. 6. 2020.

I "Dosta je bilo" na niškim izborima, tri liste na doradi

djb DJB pod brojem 13 i nazivom Suverenisti; foto: JV/J. A.

Osim 12 lista, koliko ih je bilo proglašeno u regularnom periodu, kako je rekla predsednica Gradske izborne komisije Ljiljana Berić, nakon dorade prihvaćena je još jedna - Suverenisti, koju čine članovi Pokreta Dosta je bilo. Još tri liste su poslate na doradu zbog manjka potpisa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Čudesni dribling

    13:21 // 7. 6. 2020.

    B O J K O T !!!

    • Dzamutka

      19:16 // 7. 6. 2020.

      Pozdrav, dupliram !

    • neko tamo

      19:59 // 7. 6. 2020.

      Ovo je bio plan sluzbe od pocetka. Oterati gradjane u pasivu bojkotom, a onda pustati polako sa kanapa stranku po stranku na izbore.
      A ko ce da ispasta na kraju? "Bojkot!", "Nema za koga da se glasa", "Izdajnici" i slicni...tj obicni gradjani.
      Nasamareni smo po ko zna koji put od strane vlasti i opozicije, tacnije od EU i Berlina.

  • Cica Mica

    13:53 // 7. 6. 2020.

    Zasto ste izdali zadatu rec? Sta ako ne predjete izborni prag i ne udjete u skupstinu a dali ste legitimitet ovim laznim izborima? Sta i ako predjete cenzus sa par odbornika? Kao da ne znate kako je do sada bilo sa manjinskim odbornicima. Bilo je "pas laje-vetar nosi". Da li to treba, nama koji bi glasali za vas? Nama treba da se "cuje nas glas" preko vas koje smo "delegirali". BOJKOT KO VRATA.

    • Maca Caca

      17:00 // 7. 6. 2020.

      Sve su to lepo objasnili kroz svoje tekstove i razgovore na JuTjubu. Vase je pravo da bojkutujete ali ako ste neobavesteni , nemojte botovati tek reda radi.

  • NSS

    17:01 // 7. 6. 2020.

    Hteo sam da glasam jer ako mi je smetao ovaj rezim do skoro nakon vanrednog stanja ih ne podnosim. Da se posle ne kajem. Znam nefer trka s obzirom da se SNS ne skida sa TV-a, pere se mozak laznim dostignucima... Deo opozicije bojkotuje pa rekoh mozda Sergej ili Sapic. Proslavljeni sportista ili poznati glumac. Sad vidim u SPAS bivsi radikali a PSG skupljeni skonca i konopca. Hocu ali nemam za koga

  • Aleksa

    14:30 // 7. 6. 2020.

    Naprednjaci, SPAS, Radikali, Seljaci, Rusi, Narodnjaci, SPS, Niš moj grad, Metla, Ne damo Niš, Desnica i Slobodni grahdani. :)
    Još suverenisti fale ovoj čorbi pa da besmisao izlaska na izbore bude potpun.
    Još da vam poverujemo da ćete za 10 dana "medijske kampanje" uspeti da ostvarite kontakt sa potencijalnim biračima. Naivnost ili glupost? Ili nešto treće?

  • 1520

    19:45 // 7. 6. 2020.

    Тешко је нечињењем победити ову пошаст.Хајде да дамо подршку онима који желе да промене нешто у овом трулом систему.Сви знамо ко ће освојити већину и сигурно људи из Доста је било имају реална очекивања,али,знају да прећи цензус и ући у институције значи могућност да се утиче на власт и временом се иста и промени.

  • Meraklija

    16:56 // 7. 6. 2020.

    Jedina normalna opcija!

  • Srbenda

    17:13 // 7. 6. 2020.

    Dosta je kilo.

  • Mara

    00:26 // 8. 6. 2020.

    Zašto pišete neistine.Suverenisti tj.Dosta je bilo su jedini predali najuredniju dokumentaciju i dovoljan broj potpisa!

    • Clan

      07:13 // 8. 6. 2020.

      A odakle ti strucnjace to znas, kad nisi clan GIK a. Ja tvrdim da svi ovi poslednji imaju manjkavosti i trazilo se otklanjanje,po zakonu.

  • Milan

    19:34 // 7. 6. 2020.

    Đe Nonić?

  • 1520

    17:33 // 7. 6. 2020.

    Ако не дигнемо глас и покренемо се,никада се нећемо ослободити ове пошасти.Хајде да подржимо људе који желе да промене нешто и дамо им шансу.Сви знамо ко ће однети већину и верујем да људи из Доста је било имају реална очекивња и знају да прећи цензус и ући у институције је шанса да се кроз време и исправно деловање промене ствари на боље.

  • Lilu

    19:44 // 7. 6. 2020.

    Zasto bih glasao za nekoga ko ne zna ni listu da preda na vreme da bude bez greske, nesposobnjakovici

    • neko tamo

      20:34 // 7. 6. 2020.

      Jer se u sakupljanje potpisa krenulo tek kad su PSG i opozicija na lokalu krenuli da prikupljaju potpise.
      Bojkot bi bio najnormalnija opcija, a ovako sa izlaskom Stamatovica, Zelenovica, Paunovica, 1od5miliona, PSG-a i Tadica i Zivkovica na lokalu(sa DS preletacima) i nema nikakovog smisla.
      DJB je objasnio sve, ko hoce neka pogleda na jutjub kanalu. EU zeli da se evroskepticne stranke pogase.

    • Родољуб

      20:56 // 7. 6. 2020.

      Predali smo listu bez grešaka i nedostataka, zašto iznosite netačne tvrdnje? Pročitajte još jednom i proverite kod GIK-a. Izlazmo, i pored toga što znamo ko neće da izgubi. Ovim žlelimo da pružimo mogućnost Srbiji da glasa za bolje od svih sadašnjih. Mi smo u svemu bolji od sadašnjih, ali, ipak, izbor je na državljanima Srbije.

  • Mara

    13:33 // 7. 6. 2020.

    lepo

    • Marina Tetka

      14:14 // 7. 6. 2020.

      Izvinjavam se u Marino ime - htela je da napiše "glupo", ali je pobrkala tabove u pretraživaču, pa nije znala gde komentariše.

  • ЗА РОДОЉУБА!

    13:28 // 8. 6. 2020.

    Иако партијски каријеристи не желе да промене изборни закон тако да бирамо људе а не централизоване партије, они који су стали ИЗА РОДОЉУБА начинили су ПРАВИ ИЗБОР. Знам га од студентских дана до веома успешног рада у ГУ. Са дугим личним животним искуством у науци, струци, па и бизнису и политици, уверен сам да овај скроман а способан, вредан, прецизан, поштени стручњак ЗАСЛУЖУЈЕ СВАКО ПОВЕРЕЊЕ!

  • Rex

    14:25 // 7. 6. 2020.

    Proslog puta nisam izlazio na izbore svojom voljom. Ako i sada ne izadjem odmah ce me prisvojiti ovih sto su za bojkot. Posto nisam na toj strani izlazim na izbore.
    Posebno sam kivan jer se pre mesec dana pronela vest da se zovu ljude da se odreknu 100 eura. To su jasno na twiter gurali ona Marinka i ostali. Kritikujete vlast zbog lazi a vi vec sada davite lazima? Sta ce biti ako budete na vlasti

  • Vladica antic

    16:35 // 4. 7. 2020.

    De se nalazi stranka u nišu. Želeo bih da budem vaš član,hvala

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: