Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 12. 2. 2014.

| Politika

I “Niška regija” podržala SNS

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
niska-regija.jpg
"Niška regija" podržala SNS

Nakon “Niške priče” još jedan lokalni politički pokret odlučio je da na predstojećim parlamentarinim izborima podrži listu Srpske napredne stranke, iako je u gradsku vlast ušao kao deo koalicije URS.

U saopštenju koje je poslato medijima pokret iz Niša poziva članove i simpatizere da podrže izbornu listu “Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo”, jer je to glas za vrednosti, kako stoji u saopštenju, za koje se i “NIška regija” godinama zalaže.

- Svojim delima Aleksandar Vučić je pokazao da mu je iskreno stalo do privrednog i svakog drugog oporavka juga Srbije i Niša kao njegovog centra a najbolji dokaz za to je i početak kampanje koja kreće iz našeg grada - stoji u saopštenju “Niške regije”.

Lista Srpske napredne stranke, ocenjuju u ovom niškom pokretu, zalaže se za brzi napredak Srbije ka Evropskoj uniji, a samim tim i ravnomernom regionalnom razvoju.

O svojim odlukama predstavnici “Niške regije” obavestili su i člana Predsedništva SNS Zorana Perišića, koji je, kako kažu, sa zadovoljstvom prihvatio informaciju i zahvalio se na podršci.

Podsetimo, na lokalnim izborima 2012. godine “Niška regija” je bila u koliciji sa Ujedinjenim regionima Srbije i sa ovom strankom je ušla u gradsku Skupštinu.

Reč je formalno o Udruženju građana "Pokret Niška regija" koji je na listi Ujedinjenih regiona Srbije, na prethodnim izborima, nastupao kao deo Pokreta "Živim za krajinu" Boška Ničića.

Najpoznatiji predstavnici ovog pokreta su aktuelni zamenik predsednika Skupštine Grada Niša i zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković, kao i odbornik, ujedno i predsednik Pokreta Stanimir Đurić.


prica "Niška priča" sarađuje sa Ljajićem"Niška priča" otvorila sezonu

Podršku listi, koju predvodi Srpska napredna stranka za predstojeće parlamentarne izbore, juče je dao i Pokret "Niška priča". Ova grupa niških političara i uglavnom bivših članova LDP-a, potpisala je sporazum o saradnji sa Socijaldemokratskom partijom Rasima Ljajića, koja je u koaliciji sa SNS-om.

Još jedno političko udruženje iz Niša "Koalicija za Niš", obavestilo je svoje članove i simpatizere da na predstojećim republičkim izborima neće podržati nijednu partiju ili koaliciju, iako je sporazum o saradnji sa SPS-om potpisan još prošle godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • deki

    18:18 // 24. 3. 2014.

    Samo napred Neso!

  • Niski

    09:56 // 21. 2. 2014.

    Ovi iz Pokreta "Zivim za Krajinu" bi trebalo prvo da pogledaju u svoje dvoriste i koliko sigurnih odbornika je preletelo u druge stranke,a o MZ da ne govorimo.

  • miki

    09:13 // 21. 2. 2014.

    Samo napred Neso kadi bi samo znali svi ovi koji te prozivaju kakve rezultate si napravio u Dir.za javni prevoz i koliko novca ustedio Gradu i kada bi Grad imao malo vise ovakvih dir.bilo bi dobro.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: