Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:52, 14. 4. 2019.

| Politika

I naprednjaci u Leskovcu i Prokuplju "odbranili" skupštinske sale

Autor:Lj. M, A. K.Izvor:Južne vesti
Odbornici SNS Prokuplje
Nisu prijavili policiji saznanja d aneko može da ih ugrozi; foto: Lj. M.

Srpska napredna stranka i njihovi koalicioni partneri koji su od petka, 12. aprila, organizovali dežurstva u Skupštinskoj sali Grada Prokuplja, danas su prekinuli svoje 24-časovno dežurstvo.

Iako je nejasno od koga su branili salu Skupštine grada, predsednik prokupačke Skupštine Dejan Lazić kaže da će "i dalje ostati u pripravnosti".

Ukoliko se sledbenici Boška Obradovića, Dragana Đilasa i ostalih predstavnika opozicije ponovo aktiviraju i primene silu prema institucijama i pojedincima, okupićemo se na istom mestu - rekao je Lazić.

On dodaje da se vlast osvaja isključivo na izborima, a ne na ulici, rušenjem i nasiljem.

Odbornici SNS-a su u petak ušli u Skupštinsku salu Grada Prokuplja i započeli dežurstva, jer su se navodno čuvali od upada sledbenika opozicije.

Međutim, kako saznajemo, oni nisu prijavili policiji eventualna saznanja da neko može ugroziti i napasti institucije i zgradu Grada Prokuplja.


I leskovački naprednjaci "branili" Skupštinu

Iako nije bilo nikakvih pretnji, ni nagoveštaja sličnom scenariju koje navode kao razlog svog "dežurstva" u Skupštini, odbornici vladajuće koalicije u Leskovcu takođe su završili svoje "dežurstvo" započeto u petak, 12. aprila. Takvo saopštenje je čak objavljeno na zvaničnom gradskom sajtu.

Grad Leskovac je grad miroljubivih i tolerantnih ljudi, a vladajuća koalicija, legitimno izabrana od strane građana, neće i ne sme dozvoliti bilo kakvu vrstu nasilja i narušavanja mira, te njeni odbornici ističu da su bili odlučni u svojoj nameri da sačuvaju Skupštinu Grada Leskovca i da će, ukoliko to bude potrebno, ponovo stati u odbranu Skupštine - navodi se u saopštenju.

Zvanični gradski sajt, pored stranačkog saopštenja "o odbrani", isto tako je "iskorišćen" i za promociju i najavu kampanje "Budućnost Srbije" Aleksandra Vučića zakazanu za petak, 19. aprila u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Revolucionar

    22:32 // 15. 4. 2019.

    Ovo je skola Dragana J. Vucicevica njemu se stalno prividjaju drzavni udari.

  • Sasa popovic

    21:14 // 15. 4. 2019.

    Spasi nas bože ovog ludila

  • Retrovizor

    10:48 // 15. 4. 2019.

    Kakve face gospode boze!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: