Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 21. 5. 2023.

| Politika

I socijalisti juga organizovano na Vučićev miting

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
sps miting
Dogovorili se da organizovano idu na Vučićev miting; foto: SPS privatna arhiva

Na Vučićev miting koji je nazvao "najveći skup u istoriji Srbije", a na koji mnoge zaposlene i u Nišu nadređeni ucenjuju da idu - bez prisile i u velikom broju otići će članovi SPS jugoistočne Srbije, saopštili su socijalisti nakon sastanka.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke je nakon protesta građana koji su protiv nasilja najavio kontramiting za 26. maj i najveći skup ikada održan u Srbiji.

Nakon brojnih svedočenja o ucenama da se na taj skup "mora", nakon čega je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa govornice u Gradskoj kući pozvala građane da tog dana budu u Beogradu, danas su se sastali i predstavnici SPS iz svih okruga jugoistočne Srbije i najavili da će oni u velikom broju biti tamo.

Socijalisti Regiona Jugoistočne Srbije podržavaju veliki narodni skup "Srbija Nade" koji će se održati 26.maja.2023.g u Beogradu i odazvaće se u velikom broju. U toku su poslednje pripreme za organizovanje odlaska - saopštili su iz SPS-a.

Nisu naveli šta znače te poslednje pripreme, ali jesu da je današnjem sastanku predsedavao koordinator SPS za jugoistočnu Srbiju Novica Tončev i predsednik niškog SPS-a Igor Novaković.

Podsetimo, zbog mitinga naprednjaka odloženo je premijerno izvođenje opere Čarobna frula za dan unapred, jer je Sotirovski rekla da će 26. maja, kada je jedna od premijera planirana, više od pola Srbije biti u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jevtić Miroslav

    15:29 // 22. 5. 2023.

    Od SPS i SNS (komunista i radikala) beži se iz Srbije, pa su braća Arapi, emigranti, Mađari, Kinezi, afrikanci

  • Gagi

    15:10 // 22. 5. 2023.

    "Les miserables" - Victor Hugo

  • Ivan

    11:51 // 22. 5. 2023.

    Ovako!
    Vladare trideset godina,zemlja ,država je na kolenima...kad tad će se ponoviti Otobar i pašćete sa vlasti,a onda nemojte da cvilite i da molite,kad vas narod bude,jurio i proteeivao iz gradova,mišjih rupa,ne ljutite se na komšije koji će da vas pljunu ili okrenu glavu.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: