Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:47, 6. 2. 2018.

Ignorisanje odluka Agencije karakteristika i niških vlasti

skupstina Skupština se oglušila o preporuke Agencije; foto: JV arhiva

Niška vlast se u slučajevima zamenika direktora Direkcije za javni prevoz Nenada Stankovića i bivšeg gradskog većnika i advokata Srđana Aleksića oglušila o naređenja i mišljenja Agencije za borbu protiv korupcije za njihovo razrešenje, iako ova državna institucija, reagujući na poslednji takav slučaj iz Kule, navodi da se po pravilu svi povinuju njenim odlukama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • TOMASS

    15:02 // 6. 2. 2018.

    Nesa je divna osoba I nema kome nije pomogao.Pljujete coveka ,nije lepo.Iz casne I postene je porodice,domacin,otac,suprug.Prestanite molim VAS sve.
    Jedan dobar potez mu je dolazak Bojzija u direkciju I tamo je sada sve pod konac.Bravo za lepog,sarmantnog Bojzija.Niko bre nesme da kaze NISTA kad bata Bozi se pojavi.RAD,RED DISCIPLINA.

    • ***

      07:11 // 7. 2. 2018.

      Ako je SARKAZAM,onda je ok.

    • vlada

      08:21 // 7. 2. 2018.

      Mora da te zaposlio kad ga toliko hvalis!
      Kad vidim njega,znam sigurno da nikad necu da glasam za SNS,bruka za Nis!!!

    • Losmi

      10:43 // 9. 2. 2018.

      Iz časne i poštene porodice, a brat mu u zatvoru zbog dilovanja narkotika i učešća u ubistvu dečaka na L.steni. Potražite malo podatke o tome. U normalnom drustvu funkcioner podnosi ostavke svuda kada član porodice uradi nešto tako.

  • ja-znam

    19:24 // 6. 2. 2018.

    Meni nije normalno da "Agencija za borbu protiv korupcije" predlaze smenu , umesto da naloži smenu. Ako postoji sukob interesa i pribavljena korist od funkcije , i oni tu informaciju ili dokaz imaju , zasto ne proslede MUP-u ??? Takodje bi lepo bilo da se pozabave TZV. agencijama preko kojih se svi zivi u danasnje vreme zaposljavaju , tu neko stice abnormalnu PROTIVPRAVNU imovinsku korist.

  • Aperkat

    21:02 // 6. 2. 2018.

    Bio jednom grad Nis,u onoj SFRJ.Bio kosmopolitski,Univerzitet mu bio vrhunski,imao privredu,referentan sport,kulturna desavanja,svirao John Mayl,Tomas Dolbi i Lena Lovich,posetila ga Elizabeta i Ricard Burton,bratimio se sa Rijekom,volela ga cela Juga,imao privrednike,"Amerikanca","Ambasador",polufinale Kupa Uefa i dva dobitnika Sterijine nagrade,igraliste u pedagoskoj...A,dosao na nivo Guske!?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: