Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 8. 5. 2018.

Inicijativa “Ne damo niški aerodrom” rezervisala mesto za protest ispred Skupštine

protest aerodrom Muke oko organizacije protesta; foto: Vanja Keser

Ograđujući se od najavljenog protesta opozicije, Inicijativa “Ne damo niški aerodrom” u policiji je “bukirala” prostor ispred gradskog parlamenta do 20. maja. Kad bude zakazana sednica biće i održan „Građanski protest – veći od vlasti, veći od opozicije”, kako ga Inicijativa naziva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • gaga

    12:57 // 8. 5. 2018.

    Vidimo se.

  • Овца за шишање

    13:02 // 8. 5. 2018.

    Свакако НЕСТРАНАЧКИ и НАДСТРАНАЧКИ али бескомпромисно ПОЛИТИЧКИ! Подршка!

  • Ikanis

    13:07 // 8. 5. 2018.

    Istrajati u ovoj borbi, pobediti pa nastaviti sa proširenim zahtevima, ostavke nesposobnih vladajućih kadrova u gradu, a kasnije oformiti građanski pokret koji će voditi omladina bez prava učešća svih koji su imali bilo kakve veze za sadašnjim i prethodnim režimom. Nema nam druge ako mislimo da opstanemo.

  • spasa

    14:04 // 8. 5. 2018.

    Ne postoji demokratija bez političkih stranaka. Zajedno i samo zajedno. I članovi opozicionih stranaka su građani. I članovi SNS su građani, možda ucenjeni, razočarani, obmanuti svakako. Nije važno ko je organizator ako je iskreni cilj niški interes. Ponos i inteligincija svih nišlija je ozbiljno napadnuta od strane predsednika koga su birali građani. Zato bez podela sujeta i svi za Niš!

    • Зоран Васиљевић

      16:08 // 8. 5. 2018.

      Али без страначких обележја !!!

  • Petar Petrović

    14:10 // 8. 5. 2018.

    BRAVO za Inicijativu. Bravo za opredeljenje. Ova bitka se može dobiti samo ako je vode ujedinjeni građani Niša. Ne dozvolite pojavljivanje lidera ni jedne političke stranke. Ako već žele da pomognu, neka pomažu kao gradjani grada Niša bez stranačkih obeležja. U suprotnom, ova bitka gubi na značaju.
    VIDIMO SE!

  • kalca bez capu

    14:38 // 8. 5. 2018.

    Ušlo se u otimačinu, grabež, ljudi koji žele da ostvare svoje lične ambicije bez svesti o zajednici, sudbini zajednice, sa svešću projektovanom na mandat, na četiri godine, od izbora i izbora i šta će sa nama biti na kraju njihovog mandata to njih uistinu ne zanima. Radi ostvarenja svojih licnih interesa, misleci samo na svoje guze, odbornici vladjucih partija dace da se aerodrom zatvori. Nedajmo!

  • AVizam je bolest

    14:47 // 8. 5. 2018.

    Mislim da će Vučić uspeti što niko do sada nije, da Srbiju potpuno baci na kolena. On, kao pojedinac, okružen svojim bliskim saveznicima koji većina nemaju sposobnosti, znanje a mnogi ni obrazovanje, kontroliše sve u ovoj zemlji. On je obecao koncesionarima Bg. arodruma da ce imati potpuni monopol u Srbiji. On ce zatvoriti niski aerodrom. Nis ce ostatiti provincija. NEDAJMO se braco i sestre.

  • Uroš

    15:24 // 8. 5. 2018.

    Nikad ovu vlast nećemo da smenimo dok se god budemo gnušali opozicije. Samo neka mi osuđujemo opoziciju, dok sns glasači disciplinovano glasaju..

  • bidza

    16:36 // 8. 5. 2018.

    Ne trebaju nam kompromitovani politicari iz bilo koje stranke! Svi koji su se bavili politikom od 1945 do sada su isti! Sve pohapsiti i oduzeti svu opljackanu imovinu!

  • Aca

    19:06 // 8. 5. 2018.

    Ovom nasem gradu i nije potreban aerodrom kad nista ne radi kako treba a bas zato ga i ne treba dati pa makar ga koristili i za karting!

  • ZAUDARAJU NA LAZ

    20:47 // 8. 5. 2018.

    Ne mesajte opoziciju sa pojefincima. Nije Bane stranka, nije domazet DS. Samo oni da nedolaze jel su prodali ideju talili se i doveli ove na vlast.

    • Deda

      21:48 // 8. 5. 2018.

      aj prvo nauci pravopis pa komentarisi, molim te!

    • milorad

      06:22 // 9. 5. 2018.

      Ipak se ne bih složio s vama. Generalno, sve stranke danas u opoziciji, su dovele, svaka na svoj način, u većoj ili manjoj meri, do propasti Srbije. DS je čak, sama sebe "pojela", da je gotovo minorna. Dakle, opozicija nema ni moralni ni politički kredibilitet, da traži mesto pod političkim Suncem. O njihovim liderima suvišno je pričati.

  • Aca

    01:02 // 9. 5. 2018.

    Ajde sad se zovete vise od opozicije i vise od vlasti jel da? Bas nizak udarac. Tako i treba opoziciji kad su pristajali na vase uslove i vase ko je gradjanin a ko nije , ko je dobrosal a ko nije. Bitno da je patka tu!

  • nikola

    11:42 // 9. 5. 2018.

    Kakve su šanse da mi odmah organizujemo referendum?
    I slep vidi da će ovi poltroni u skupštini odlučiti po direktivi.
    Kad god sretnem nekog SNS-ovca, on mi objašnjava kako je to bolje za nas. Dali su im "mišljenje" u stranci kako bi ga širili kapilarno.
    Nema nam druge nego da krenemo sa prikupljanjem potpisa!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: