Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:22, 10. 11. 2015.

Inicijativa za stadion u Nišu nije na dnevnom redu Skupštine

stadion Odluka o nacionalnom stadionu u Nišu pred odbornicima; foto: Vanja Keser/arhiva

Iako je inicjativa Nove Srbije podneta na vreme, niška Skupština za predstojeću sednicu nije uvrstila u dnevni red predlog da u Nišu bude izgrađen nacionalni stadion. Funkconer NS Dejan Rajčić kaže da će ova ideja biti u formi predloga za proširenje dnevnog reda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • gocko

    14:19 // 10. 11. 2015.

    Juče slučajno prebacim na RTS (iako ne gledam) i vidim da počinju da kite BG za Novu godinu a u Nišu još sijalice koje su pregorele pre 4-5 meseci ne mogu da zamene.

  • sarkazam

    15:46 // 10. 11. 2015.

    Stvarno mi nije jasno kakvi smo ljudi. Vojvodina se drži kao jedna, Beograd takođe. Nama bre ne treba niko, sami sebe uništavamo. Jesam za stadion i tačka!

  • Milance pravednik

    12:20 // 10. 11. 2015.

    Stop sve za Beograd,i u Beograd.Dosta vise.Konacno jedna prava ideja i pametna.Bravo novosrbijanci,nastavite samo tako.Netreba njima u BEOGRADU jos stadiona.Nama u Nisu treba jedan takav objekat da se hvalimo i dicimo time.Mogao bih da ima i naziv Nacionalni stadion CAR KONSTANTIN.Bas zvuci.Ajmo juznjaci dizite se svi za nacionalni stadion u NIŠU.

    • kamo sreće da je jedan stadion,

      14:04 // 10. 11. 2015.

      ono što je rečeno u kafeu "Promaja", kod Žike, je nada da se pokrene sportski turizam, da mladi dobiju mogućnost da se zaposle, jer takva investicija vuče napred ovaj zaboravljeni grad. Bilo bi lepo da odbornici imaju petlje i izglasaju ovaj predlog i celokupno gradsko rukovodstvo sa čelnicima lokalnih opozicionih stranaka da ide pred premijera. Neka ih i otkači, ali bar znaju da su pokušali.

  • shaft

    13:14 // 10. 11. 2015.

    Zamajavanje punom parom!Posto ides kod AV,pitaj ga kad ce investitori u Nis,nova radna mesta,da posalje nekog da vidi bedu!Gubavi li smo?

    • novi stadion,

      14:08 // 10. 11. 2015.

      novi hoteli, nozi frizerski saloni, saloni za masažu, novi restrani, nove poslastičare, Ada Ženeva...to jesu nova radna mesta. Drugi deo je industrija, na žalost, davno je propuštena prilika da se MIN spasi i zbog toga bi morali da se hvatamo za svaku slamku, a ne da sve prepuštamo Beogradu jer nam je najbitnije da se međusobno narkamo.

  • Ivan

    21:33 // 10. 11. 2015.

    Jedan poznati medij je objavio da su se Tole Karadzic i Sinisa Mali dogovarali o tome gde ce se graditi nacionalni stadion sto znaci da ce 100% biti u Beogradu. Nemojte se zavaravati da ce bilo koji grad osim Beograda dobiti takvu kapitalnu investiciju. Znmo gde sav nas novac ide godinama unazad i to se nece promeniti dok narod ne uzme stvar u svoje ruke.

  • Jova

    12:29 // 10. 11. 2015.

    Pa naravno da nije kada je gazda rekao NE! Gde će Perišić (razmišljam se o prdevi koji da dodam kraj njegovog imena) to da uradi bez uputsva vrhovnog vođe!

  • CVETKO prvi

    13:42 // 10. 11. 2015.

    "Nova Srbijo" ne ispadaj smešna , kao što jesi !
    Znate li vi gde živite ili ste zamajani , kao ovi....
    Kakav Niš , kakvi bakrači , zna se "ko kosi a ko vodu nosi" !
    I da se izgradi taj stadion , samo Niškobanjci i paraglajderi ima da gledaju utakmice ...iz Rautovo ! A narod iz Niš dok plati autobusku kartu , pa ulaznicu ... ma idi begaj !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: