Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 31. 1. 2010.

| Politika

Ipak uručene nagrade '31. januar'

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti

  U sali pozorišta "Bora Stanković" u Vranju dodeljena gradska priznanja povodom obeležavanja godišnjice oslobođenja od Turaka.

Nagrade su dodeljene hraniteljskoj porodici iz sela Neradovac, hirurgu Cekić Gradimiru, književniku Momčilu Zlatanoviću, generalu Milosavu Simoviću i preduzećima "Alfa plam", "Novi dom" i Mikao modeli".

Za mnoge iznenađujuće, odluku o dodeli priznanja prethodno je u gradskoj Skupštini podržalo svih 56 odbornika, i vlasi i opozicije.

Zbog sukoba unutar vladajuće koalicije, pretila je opasnost da sednica Skupštine grada ne bude održana, što bi značilo da odluka o dodeli nagrada ne bi bila doneta. 

Ipak, pojedini predstavnici vladajućih partija tvrde da ovo ne znači kraj razmirica i naglašavaju da je na sednici gradskog parlamenta razmatrano samo pitanje dodele nagrada.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: