Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 4. 8. 2017.

| Politika

Iz Gadžinog Hana bez odgovora o korišćenju dece za promociju SNS

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Fudbalerke Mašinca drže zastavu SNS
Zastava SNS između fubalerki i lopte; Foto: FB Perica Krstić

Iako su novinari pokušali da dobiju objašnjenje zbog čega maloletne fudbalerke Mašinca, koje su, prema rečima njiohovg trenera Perice Krstića, bile gosti Opštine, uslikane sa zastavom naprednjaka, iz Gadžinog Hana nije bilo odgovora.

Predsednik Opštine Saša Đorđević (SPS) ceo dan, prema tvrdnjama službenice koja je odgovarala na telefonske pozive, nije bio u prostorijama Opštine. Ujutru je, kako je rečeno, bio na sednici Skupštine Opštine, dok je popodne “otišao u Direkciju”. Odgovora od predsednika Opštine nije bilo ni uprkos tome što su novinari ostavili broj telefona naglašavajući da očekuju poziv kada Đorđević bude u mogućnosti da se javi.

Međutim, poziva do sada nije bilo zbog čega je javnost ostala bez odgovora ko je i iz kog razloga dao maloletnim članicama niškog kluba Mašinac zastavu SNS koju drže na fotografiji koja je, prema rečima trenera Krstića, uslikana na proslavi Svetog Ilije koju je organizovala Opština Gadžin Han na Seličevici.

Podsetimo, i sam Krstić nije pojasnio kako se desilo da deca sportisti promovišu partiju, pravdajući se time da nije znao da drže zastave SNS niti da je zabranjeno mešati politiku u rad sportskih klubova, iako je i sam na spornoj fotografiji koja je čak bila okačena i na njegovom Fejsbuk profilu.

On je dodao i da nije siguran da li je slavu organizovala Opština ili članovi SNS-a iz Gadžinog Hana, istakavši da su na proslavi bili i pripadnici drugih stranaka.

Po zakonskim propisima Srbije nije dozvoljeno mešanje politike u sport, kao ni korišćenje dece u svrhe političke promocije.

Fotografija na kojoj 5 fudbalerki niškog Mašinca drži raširenu zastavu SNS, a iza njih se nalazi još jedno obeležje ove partije, prema Krstićevim rečima, samo je odraz nepoznavanja propisa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Винстон

    22:08 // 4. 8. 2017.

    Потапшаће га по рамену старешина јер је још један плус добио од главашина.

  • Gaga

    18:00 // 4. 8. 2017.

    Dno dna!

  • dragana

    17:41 // 4. 8. 2017.

    Naravno da nema odgovora pošto on daje samo obećanja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: