Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 26. 6. 2023.

| Politika

Iz Ponoševog pokreta Leskovčanima nude pomoć ukoliko zbog protesta imaju probleme

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
355169942_1297476117840198_6262624445815629105_n
Pomoć građanima ukoliko budu imali problema; foto: M. M.

Među 10 gradova u kojima je prošle subote održan protest ”Srbija protiv nasilja” bio je i Leskovac, a iz Pokreta Srbija centar (SRCE) građanima koji su mirno protestvali nude besplatnu pravnu pomoć, ukoliko zbog toga što su bili na ulicama tog grada, imaju bilo kakve probleme i pritiske na poslu.

Mnogo nezadovoljnih Leskovčana uzvikivalo je ”Vučiću odlazi”, a među učesnicima protesta bili su mnogi zaposleni u javnom sektoru, pa iz Pokreta SRCE pozivaju sve građane koji budu imali bilo kakve probleme na poslu ili privatno da im se obrate i da će imati svu adekvatnu pomoć i zaštitu. 356695674_212982128361184_7997367588765627382_n Veliki broj Leskovčana bilo u subotu na ulicama; foto: M. M.

Poruka je poslata, a da li će je svi prihvatiti, neće. Neko od naših sugrađana koji su šetali će zbog toga dobiti prekor od šefa, neko će biti opomenut da to više ne čini, a nekome će poltroni i ulizice praviti veće probleme na poslu, pretiti mu otkazom, napadaće mu porodicu, prijatelje. Pokret Srbija centar je spreman da svakome koji zbog šetnje ima bilo kakvih problema na poslu ili privatno, pruži svu adekvatnu pomoć i zaštitu. Pravni tim Pokreta Srbija centar će svakom građaninu, koji trpi mobing i nasilje zbog toga, pružiti pravnu pomoć. Ovo se odnosi na svakog građanina i nije bitno da li je član ili simpazoiter bilo koje opozicione stranke ili je samo onaj ko želi mir i dobrobit našem gradu - piše u saopštenju.

Iz Pokreta koji predvodi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i predsednički kandidat Zdravko Ponoš dodaju i da su Leskovčani pokazali da je vreme za promene i pozvali ih da i narednih nedelja budu na ulicama grada.

Podsetimo, protest “Srbija protiv nasilja” prošle subote, osim u Leskovcu, održan je i u Nišu, Vranju i Pirotu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I taj novi termin je po meni diskutabilan. Necu da slutim, ali tada pocinju "hladne" probe za predstojecu grejnu sezonu

Poaro Čitalac

Tekst: Radovi na kotlarnici u niškoj Banovini odlažu koncert

Pronađite nas na: