Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 14. 10. 2010.

| Politika

Iz SNS prešli u Narodnu partiju

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

LESKOVAC - 50 od 75 mesnih odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu prešlo u Narodnu partiju, saopšteno je iz stranke koju predvodi bivša radikalka, Maja Gojković.

- Osnivači SNS u Leskovcu razočarani su što je vrh stranke dozvolio bivšem potpredsedniku Srpske radikalne stranke i narodnom poslaniku, Goranu Cvetanoviću, da preuzme vlast na lokalu iako nije imao podršku članstva SNS – kazala je u susretu sa novinarima Slađana Mladenović, nekadašnja poverenica SNS u Leskovcu.

Na konferenciji za novinare bilo je više predsednika mesnih odbora SNS, koji su potpisali pristupnicu Narodnoj partiji. Kako je rečeno, odbori koje su vodili okupljali su oko 3.500 članova, koliko je i napustilo SNS u Leskovcu i priključili se Maji Gojković.

Mladenovićeva ističe da SNS očigledno nisu bili potrebni pravi članovi već samo provereni radikali i zato je i doneta odluka da se istupi iz stranke.

Do ozbiljnog previranja u SNS došlo je pre gotovo godinu dana kada je Goran Cvetanović, potpredsednik Srpske radikalne stranke napustio tu stranku, vratio poslanički mandat i prešao u SNS.

Narodna partija Maje Gojković je, inače, članica Ujedinjenih regiona Srbije u kojoj se nalazi više stranaka okupljenih oko G17plus.

- Naš je cilj da svojim radom i idejama pomognemo Leskovcu – kaže Slađana Mladenović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: