Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:15, 4. 6. 2019.

| Politika

Izložba i film u funkciji veličanja gradonačelnika Leskovca

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
obeležavanje trogodišnjice
Na obeležavanju i izložbu, foto: B. A.

Desetominutnim filmom na kome su prikazane završene rekonstrukcije ulica, objekata i otvorene fabrike počelo je obeležavanje trogodišnjice od kada je na mesto gradonačelnika po drugi put izabran Goran Cvetanović (SNS). Ova prilika iskorišćena je za veličanje i hvalospeve o radu koji plaćaju poreski obveznici, a Cvetanović je na događaju govorio i o svojim nagradama.

Da su prethodne 3 godine bile uspešne, smatra gradonačelnik Cvetanović, koji je, osim o nagradama koje su u prethodnom periodu dobile ustanove poput Narodnog muzeja i Leskovačkog kulturnog centra, govorio i o svojim.

Priliku je iskoristio i da se pohvali nagradom za Bolnicu koja je stigla iz Hong Konga za koju je potvrđeno da se plaća, ali ipak nije govorio o privatnim nagradama - poput nagrade za štiglića koji najlepše peva, a koja se promovisala na zvaničnom Tviter nalogu Grada. obeležavanje trogodišnjica Film o završenim projektima, foto: B. A.

Bez lažne skromnosti pomenuću priznanja i nagrade koje su uručene meni u poslednje 3 godine - član Predsedništva Srpskog lekarskog društva, predsednik Federacije evropskih karnevalskih gradova, džentlmen godine, član Upravnog odbora NALED-a, predsednik Skupštine za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, nosilac ordena Svetog Save II reda i ordena Srpske krune I reda, kao i Srebrnog znaka Crvenog krsta - kaže Cvetanović.


Osim filma i izložba o završenim projektima

Salu Skupštine “preplavili” su direktori i zaposleni u javnim ustanovama i preduzećima, kao i leskovački privrednici, a obeležavanje je pratila i postavka u hodniku zgrade, na kojoj je takođe izloženo šta se to radilo u prethodne 3 godine. obeležavanje trogodišnjice Puna sala funkcionera i privrednika, foto: B. A.

Mandat od 2016. godine u kojem sam gradonačelnik ovog našeg divnog, malog, ali istovremeno i velikog grada traje 3 godine. U odnosu na 3 stoleća, 3 decenije, period kratak, neznatan, ali značajan. Tri godine u našem gradu jednako je broju od 400 miliona dinara za 23.000 metara saobraćajnica koje smo zajedno uredili - kaže Cvetanović.

Iako projekti poput obilaznice oko Leskovca još nisu završeni, neki nisu ni započeti, a za pojedine se završetak “odužio”, za Cvetanovića je prethodni period uspešan i obeležen “zajedničkim radom”. obeležavanje trogodišnjice Svečano obeležena trogodišnjica rada, foto: B. A.

Za 3 godine u Leskovcu omogućili smo da se otvore nova radna mesta, da mnogi sugrađani nađu svoje mesto pod suncem u našem gradu. Izgrađeno je 23.000 metara vodovodne mreže u šta je uloženo oko 350 miliona dinara - rekao je on.

Cvetanović je podsetio da je on prvi izabrani gradonačelnik od kada je Leskovac dobio status grada i da su mu građani ukazali poverenje na izborima 2013, a zatim i 2016. godine, ali nije spominjao proteste nezadovoljnih građana koji su tražili njegovu ostavku.

Film o Gradu Leskovcu, izvor: YouTube - Grad Leskovac

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vujadin81

    11:23 // 5. 6. 2019.

    Leskovac je jedno veliko gradilište i na sreću svih nas ubrzano se razvija i širi. Još puno posla je pred aktuelnom lokalnom samoupravom i želim im da se još više angažuju kako bi gradu vratili stari sjaj.

  • Срба

    02:06 // 5. 6. 2019.

    А, јел’ ће му такође прикажу и штиглица на великом платну? Мора га увеличају мало, да се не избрука!

  • Miroslav

    23:20 // 4. 6. 2019.

    Jubilej je lep povod da se svi mi podsetimo i pogledamo šta je sve uradjeno u prethodnom periodu. I opozicija neka pogleda, oni za deceniju koliko su bili na vlasti nisu uspeli ni stoti deo ovoga da urade, ali su zato ispraznili kasu.

    • Zoran

      19:22 // 5. 6. 2019.

      A šta je to uradio?Tri svetleća mobilijara za slikanje?Istina,mnogo je zaslužan da živimo u najružnijem gradu.Gradski centar je katastrofa a ulazi u grad su, blago rečeno HOROR.Ma begaj bre!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: