Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:11, 20. 7. 2020.

Janjić: Vučić u situaciji kao Tadić 2010. godine, mora da krene da ispunjava obećanja

janjić kvaka 23 Ili će početi da ispunjava ili će biti promenjen; foto: Fonet

Da je sadašnji predsednik države Aleksandar Vučić 2013 godine, u vreme potpisivanja Briselskog sporazuma, bio "dečko koji obećava, a da je danas dečko koji ne izvršava", smatra predsednik Upravnog odbora Foruma za etničke odnose Dušan Janjić. Dodaje da on još nije otpisan kao Boris Tadić 2010. godine, ali je u sličnoj poziciji - dao je puno obećanja, sada će se tražiti da on ta obećanja ispuni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    08:16 // 20. 7. 2020.

    Mora će da ispuni.Samo se bojim da ne ispunjavaju i ina obećanja koja neće nikome odgovarati.On što kaže to i u radi

  • Mara

    08:16 // 20. 7. 2020.

    Glupo je porediti ga sa bilo kim

    • Smuk

      15:34 // 20. 7. 2020.

      @Mara : Maaa... nije glupo ! Uporedi ga s' tebe !

  • Petar SNS

    08:30 // 20. 7. 2020.

    Gospodo pogledajte analize političkih analitičara unazad 30 godina koliko je višepartijski sistem na vlasti nikada ništa nisu pogodili. Ovaj čovek priča kao da je lični asistent predsedniku Vučiću. Ajte molim vas novinarska naklapanja spojena iz više tabloidnih žutih novinarskih dosetki. I još nešto i do današnjeg dana ne možemo da ispravimo greške Tadića i kompanije..

    • Čudesni dribling

      11:18 // 20. 7. 2020.

      Poštovana SSns-ovco,
      Analitičari dosta i pogode, nego ovaj blesavi narod nikako da pogodi za koga treba da glasa. Zato nam je i tako loše poslednjih tridesetak godina, a ovo što se sad događa, pod najvećim diletantom Šizojem, vodi totalnom nestajanju i države i naroda!

  • Čudesni dribling

    10:07 // 20. 7. 2020.

    Da se razumemo, vlast u državi treba često menjati, četiri godine je i previše da se pokaže da neko vredi ili ne. Nažalost, mi u Srbiji smo inertni, neupućeni, nepismeni... tako da nam diletanti permanentno kroje sudbinu.

  • MilosNis

    10:37 // 20. 7. 2020.

    Nije AV duh iz lampe koji ispunjava zelje i obecanja on je predsednik, premijer i vrhovni komandant Srbije i u skladu sa tim treba i da se ponasa i taj posao da radi na opste dobro svih nas, umesto toga on radi sve u promociju svoje stranke i svojih kadrova koje je kupio sendvicem. Da je hteo stvarno da zivimo bolje on bi to uradio nase stanje je drzanje celog naroda na respiratoru! Klik, kraj!!

  • Sale

    13:04 // 21. 7. 2020.

    Gospodine Janjiću,Vi zaboravljate da Srbija ima institucije,za pregovore o Kosovu je zadužena skupstina i njen odbor za Kosovo i Metohiju,predsednik nije pozvan da sam odlucuje o tome,nesme po ustavu da to radi ! Nazalost,on sam pregovara,ne konsultuje se ni sa kim,i na kraju ce narediti Brnabicki da potpise,koju je mnogo briga za Srbiju.Sve protivno ustava,i zakona,sve je pogazio...

  • Vladimir

    11:45 // 24. 7. 2020.

    Podela ili razgranicenje je danas najcelishodnije resenje. Kosovo ne treba da bude simbol smrti i poraza, simbol nebeske Srbije. Kosovo treba da bude simbol pobede zemaljske realnosti. Krajnje je vreme da Srbija iskreno krene putem političke saradnje i ekonomskog napretka koji vode u Evropsku Uniju. Kao članica EU, Srbija će na Kosovu maksimalno braniti sva prava i sigurnost Srba i srpskog religij

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: