Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 21. 5. 2012.

Jedino Prokuplje, Trgovište i Surdulica za Tadića

tadic i nikolic rezultati foto: seebiz.eu

Predsednički kandidat DS Boris Tadić je jedino u ove tri opštine na jugu Srbije, prema nezvaničnim rezultatima, odneo pobedu, a u pojedinim mestima Nikolić je imao i trideset odsto više glasova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera Detlic

    16:32 // 21. 5. 2012.

    Opet su prokupcani pogresili, i to ce ih kostati. Nebih da vredjam, ali Prokuplje u kos sa Trgovistem i Surdulicom u isti kos...???????????? Pa znaci stvarno smo za generalnu analizu mozga. Ajde Miki u penziju, caoooo.

  • Toplicanin-ZA SRBIJU

    17:21 // 21. 5. 2012.

    Prokuplje mora da se probudi sto pre inace ima da nestanemo kao sneg u prolece.Prokuplju treba covek koji ce raditi za svoj grad za svoju opstinu.A ne za stranku svoju ili interese svoje.Kao prvo bela kuga mora da se smanji sto pre mladi moraju da ostanu ovde to znaci sve uciniti za sto bolji razvoj.Grad mora da lici na moderno drustvo ali da se postuju srpski obicaji.

  • DD

    17:35 // 21. 5. 2012.

    Interesuje me kako je u Vranju prosao Tadic? Sto se tice Surdulice, tu je u redu. Ali ne znam sta se desava sa ljudima u Prokuolju i Trgovistu.

  • Miki Nis

    22:29 // 21. 5. 2012.

    Bravo za Prokuplje, Trgovište i Surdulicu !
    Razocarala su me dva najveca grada na jugu Srbije, Nis i Leskovac!Najvise zbog neizlaska na izbore.
    Sramota.
    PS: Nisam clan partija!

    • Lane Leskovac

      15:10 // 22. 5. 2012.

      Nismo samo mi Leskovcani i Nislije razocarali, vec i Cacani,Kraljevcani... ma gotovo cela centralna Srbija.
      U pravu su Vojvodjani, dokle vise da nas trpe, dokle ?!

  • Deljam dade

    23:19 // 21. 5. 2012.

    Kada bi se u Leskovcu i okolini objedinili svi glasovi romske zajednice,dati iz dubokih patriotskih osecanja lisenih bilo kakvog monetarnog upliva,ona bi imala ubedljivu vecinu, te bi kao takva mogla komotno formirati gradsku vlast.Sevale bi trube danima.

  • Paja

    08:24 // 22. 5. 2012.

    Niste baš informisani mnogo. U Dimitrovgradu Boris Tadić ima 58% a diplomirani master oko 41%

  • Gaja

    08:53 // 22. 5. 2012.

    DS je u Prokuplju puko! I pitamo se zašto ? Zato što nas je prodao SPS i Dačićevi puleni. Isto važi i za Novu Srbiju! Glasali za Nikolića, a zaboravili na to da je Djindjić iz Prokuplja! Sram vas bilo.

    • Stavra

      12:40 // 22. 5. 2012.

      Lupetas ko otvoren prozor. to sto je Djindjic iz naseg kraja istovremeno i znaci da se kompletna vlast odrekla njega i njegovih ideja i daleko skrenula sa njegovog puta. Tako da nema nikakve veze sa sps-om i bilo cime drugim.Sve je direktno vezano za nerad i lopovluk i osionost i arogantnost i jos mnogo toga sto se desavalo u proteklih mnogo godina koliko ste vec na vlasti.i na kraju normalno da se izbori sprovodse i zbog toga da se nesto promeni, gore nemoze biti.

    • bogoljub

      18:43 // 22. 5. 2012.

      DS, odnosno Boris Tadic je u Prokuplju pobedio, na svim nivoima 6. maja, i u drugom krugu predsednickih izbora. Toliko o pucanju...

  • Maja

    10:36 // 22. 5. 2012.

    Prokuplje,Surdulica i Trgoviste shvatili za koga treba glasati,bravo za njih!
    Sta reci za Nis? Pa Nis je pun onih s Kosova (jadni i bedni pokupovali stanove i lokale ),mozda im Toma omoguci da se vrate na Kosovo,dobiju još po neki stan od drzave,a onda ga prodaju ,lepo zaradjen novac!Bruka i sramota da nas neobrazovan covek predstavlja!

    • Miki Leskovac

      01:23 // 23. 5. 2012.

      Ista situacija i u leskovcu.Gde god prodjes cujes kvazi crnogorski jezik sa Kosova!Nemam nista protic kosovara ali iznakupovali su stanove voze skupa kola, a glasaju za radikale,SNS,DSS...
      Okupirali su nas!

    • srhztrhzwrthtzh

      20:21 // 27. 5. 2012.

      Ма како да не!!!!!?????? Колико сам чуо у Нишу је толика запосленост, да су почели аутобусима да довозе Бугаре из Софије да раде у Нишким фирмама!!!!!! За Прокупље, Блаце и Куршумлију, неће да причам!!!! Колико у тим местима има посла, много!!!!

  • Sasa

    13:42 // 22. 5. 2012.

    Prodao nas SPS. Glasali za Nikolića!

  • BOXI

    21:12 // 27. 5. 2012.

    Znaci narod je glasao i pokazao ko treba da vlada i vladace i te kako, bravo za Tomu, a zutaci puli ste ko zvecke hehehe, aj setnja bre, dojadili ste ovom narodu znaci unistili ste nas zamalo, hvalim te Boze konacno da dodje pravi covek na vlast

  • prokupcanin

    10:26 // 2. 6. 2012.

    Sramota me sto sam iz prokuplja ljudi u ovom gradu je tolika beda da je to neverovatno a glasali zute kupili glasace flasama zejtina,secera i sa po 1500din glas.....

  • Srecko Dimic

    21:47 // 2. 6. 2012.

    TUGA.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: