Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 10. 3. 2020.

| Politika

Jedinstvena Srbija predala listu za lokalne izbore u Leskovcu

Autor:Bojana StamenkovićIzvor:Južne vesti
jedinstvena srbije
"Skraćena" lista odborničkih kandidata zbog problema sa notarima, foto: printskrin YouTube

Nakon naprednjaka i socijalista, listu kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu Leskovca predala je i Jedinstvena Srbija. Prvi na listi je predsednik leskovačkog Gradskog odbora ove stranke Nenad Filipović koji će biti i njihov kandidat za gradonačelnika.

Kako su i ranije najavili, Jedinstvena Srbija će na lokalne izbore u Leskovcu samostalno, a lista im nosi ime lidera stranke Dragana Markovića Palme. Na listi je i više od 40 % žena, kao i mladi i novi ljudi.

Glas za ovu listu znači da građani žele da žive u jednom dobro organizovanom gradu, gde će u centru pažnje biti porodica, običan čovek i da u 21. veku više niko nema problema sa strujom, vodom, pa ni sa hranom - poručio je Filipović na predaji liste.

jedinstvena srbija Filipović prvi na listi, foto: printskrin YouTube Od 75 odborničkih mesta, oni su predali listu sa 63 kandidata, a Filipović kaže da je ona skraćena jer su imali probleme sa notarima.

Mi smo već prošlog četvrtka u 9 sati ujutru imali građane koji su došli u prostorije stranke sa željom da potpišu našu izbornu listu. Međutim, to nisu mogli da urade jer notarska knjiga koja je bila predviđena za nas bila kod neke druge političke stranke. U proseku se prikupi 40 potpisa na sat po jednoj knjizi, pa vi vidite koliko je potrebno sati, vremena, kao i to koliko ljudi čekaju kada postoji samo jedna knjiga. Zato smo mi i “skratili” našu listu, nemamo svih 75 kadnidata, jer smo želeli da prekinemo maltretiranje građana - kaže Filipović.

Listu Jedinstvene Srbije podržalo je 1.974 birača, a Filipović kaže da je zahvalan svima koji su čekali i potpisali, ali i onima koji su imali tu nameru.

Podsetimo, Jedinstvena Srbija listu za lokalne izbore predala je i u Vranju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Шишач снс-ОВАЦА

    10:52 // 10. 3. 2020.

    Ел ги поздравиа Меско?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: