Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:13, 26. 12. 2019.

| Politika

Jeremić: Čim su videli da me je na RTS gledalo skoro milion ljudi, Brnabićeva je poslata na "Pink"

Autor:A. StankovIzvor:Južne vesti

Posle, kako je sam rekao, 1.000 dana, lider Narodne stranke Vuk Jeremić gostovao je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, na RTS-u, a to gostovanje su danas komentarisali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Jeremić za Južne vesti kaže da je tamo govorio o svim aferama koje se kriju i da je premijerka poslata na Pink da odvuče pažnju kada su videli rejting njegovog gostovanja.

Gostovanje trenutno predsedavajućeg Saveza za Srbiju Vuka Jeremića u emisiji "Oko" uzburkalo je političku scenu, a pitanja zašto je on uopšte tamo pozvan postavljali su premijerka i predsednik.

Jeremić, koji je u Nišu večeras imao tribinu o bojkotu, kaže da se u celoj priči ne radi o njegovom gostovanju, nego o onome što je on tamo govorio, a govorio je o svim aferama aktuelne vlasti.

Momentalno je Ana Brnabić poslata na Pink… Inače, Pink ima gledanost tek možda nešto malo manju od RTS-a. Dakle, čim su videli rejtinge i da je moj jučerašnji nastup gledalo skoro milion ljudi i to milion od kojih su mnogi prvi put čuli to što sam govorio, momentalno je Brnabićeva poslata na Pink kako bi odvukla pažnju javnosti - kaže Jeremić.

Tvrdi da je premijerka “dobila instrukcije da bude što je moguće više vulgarna” u nastupu ne bi li se o tome razgovaralo.

Ne bi li se skrenula pažnja uz “Bože, kakav koristi rečnik premijerka” itd. Ali ne treba na to nasedati. Inače, Ana Brnabić je izabrana da bude na mestu premijerke zbog svojih osobina koje ima. Da kada izađe i komunicira da to postane predmet javnosti, a ne da li se uzgaja marihuana u “Jovanjici” i da li BIA ima privatne sponzore - rekao je Jeremić.

Iako su iz Saveza tražili otvaranje RTS-a i prostor da se čuju i stavovi opozicije, Jeremić svoje gostovanje u “Oku” ne vidi kao uslišenje njihovih zahteva već kao dokaz da je vlast ozbiljno shvatila da opozicija ide u bojkot.

Tek je sada režimu postalo jasno da smo mi ozbiljno mislili, a da bez opozicije na izborima nema nastavka privida normalnosti, a to je ono što oni pokušavaju da naprave. To je pokušaj da se situacija predstavi normalno, ali ona nije normalna - kaže Jeremić.

Zbog čega prolećni izbori neće biti normalni, kakva je budućnost opozicije nakon izbora i zbog čega Vučić, prema mišljenju Jeremića, i zvanično postaje diktator, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nela iliv

    02:43 // 1. 1. 2020.

    I ja sam ga gledala na rts -u ali ga ne podrzavam.Zato se ne raduj toliko,uglavnom je bila radoznalos,a ne podrska,najverovatnije

  • zobel

    23:21 // 30. 12. 2019.

    nisam bas u toku svega, ali moje je misljenje da je g. Jeremic u pravu.
    Pa zar nevidite vise sta je RTS, i da kod nas svaki prevarant ima Televiziju.
    Zamislite onog Papica voditelja malog Milogorca, koga nije ni stid ni blam, da kaze da on nije znao da terorista Bler prati i savetuje Vucica. Zar to nije groteskno. Jedan voditelj drzavne TV toliko da bude "neinformisan". Bruka za drzavu i naciju

  • Ja

    22:31 // 30. 12. 2019.

    Jeremic je za SNS i Vucica, gospodin covek i intelektualac sa vise skole nego svi ono zajedno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: