Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 31. 8. 2020.

Jeremić: Međunarodni partneri traže izvesnost da bi podržali “one posle Vučića”

vuk jeremić Šta posle Vučića?; Foto: JV

Izvesnost, unutrašnja i regionalna stabilnost - to je ono što traži međunarodna zajednica kao odgovor na pitanje “šta posle Vučića”, tvrdi predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u emisiji “15 minuta”. Kaže i da opozicija ne bi bila kooperativnija po pitanju Kosova, već bi poručili strancima -niko do sad nije hteo da potpiše nezavisnost Kosova, nećemo ni mi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Urke

    11:52 // 31. 8. 2020.

    Voleo ga neko ili ne Vuciç je najvestiji politicar ma ovim prostorima. Evo za primer da uzmemo CG. On ima dobre odnose sa Milom i ima sjajne odnose sa opozicijom kojoj je donor. Tako da mu odgovara da i jedni i drugi formiraju vladu. On je jos pre godinu dana video priliku da ako donira novac opoziciji da ce tako da stekne prijatelje medju njima a vec je prijatelj s Milom. Sjajno odradjeno vuciçu!

    • Predlagač

      16:43 // 31. 8. 2020.

      A da probaš sa imenom Urko?

  • Mara

    09:45 // 31. 8. 2020.

    Slika ti sve govori

  • Naissus

    10:15 // 31. 8. 2020.

    Pa naravno da im trebaju "pouzdani i predvidivi" ljudi. Naravno da moraju da znaju kome da daju lovu da dokrajci ovu zemlju

    • MIle

      11:52 // 31. 8. 2020.

      Ne moraju oni nikome da daju lovu. Mi ćemo sami da je dokrajčimo,jer medju nama ima toliko Džunića, Novakoviča i sl. ,raznih Krušika, da nam niko spolja i ne treba. Gde god se okreneš korupcija, pljačka, prljavština, nebriga,bahatost, ali za to su sigurno krivi NATO,EU, Soroš...Pogledaj prijatelju prvo u svoje dvorište pa onda traži krivce vani

  • Selo gori...

    11:23 // 31. 8. 2020.

    Kada o jačanju stranačke infrastrukture govori lider stranke koja ni posle 3 godine postojanja nema dovoljno članova da bi formirala gradski odbor u Nišu (!), koja u najvećem gradu južno od Beograda nema čak ni prostorije (!!!), jasno je koliko je stanje u opoziciji otužno...

  • Yutka

    09:35 // 31. 8. 2020.

    Procice decenije da bi vuciç pao sa 60% na 35% kao Djukanovic sa vama ovako nesposobnima i umazanim blatom raznih afera iz proslosti. A tek ce da vam bude teze ako ova CG opozicija formira vladu u CG jer ce oni da podrze vuciça na svim izborima u Srbiji jer im je on velik donator. Ne zovu ih djabe u CG vuciçeva lista. A vuciç ce potpisati priznanje Kosova kad tad to je vec "done deal". Toliko.

  • Milan

    09:51 // 31. 8. 2020.

    Izvesnost u unutrašnjim promenama države svakako.

  • Rilemen

    02:32 // 1. 9. 2020.

    Cita li ovaj tip komentare? Ako ne cita daj da mu kopiramo sve do jednog pa da mu posaljemo mail da se posle ne pravi lud kako nije znao koliki mu rejting!

  • Mika

    00:18 // 1. 9. 2020.

    Sta bre ovaj jos hoce? Kome je uopste jos interesantan?!? Luzer koji ne kapira da mu je vreme brze proslo nego sto je doslo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: