Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 13. 6. 2020.

Jeremić u Nišu: 21. juna kasting za novi serijal "Bele lađe", ali ne komedije, već jako tužne priče

Jeremic u Nisu; foto: JV-J. A Pozvao građane da sačuvaju zdravlje i dostojanstvo i 21. juna ostanu kod kuće; foto: JV/J. A.

Da se 21. juna u Srbiji neće održati izbori, već nešto što liči na kasting za novi serijal "Bele lađe", ali ne komedije, već jako tužne priče, rekao je u Nišu lider Narodne stranke Vuk Jeremić. Zato poziva građane da sačuvaju zdravlje i dostojanstvo, tako što će sledeće nedelje ostati kod kuće.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    15:12 // 13. 6. 2020.

    smešno

    • Zlobnik

      15:53 // 13. 6. 2020.

      @Mara : "Strašno užasni horor" ... a , Maro ?

  • Čudesni dribling

    15:24 // 13. 6. 2020.

    B O J K O T!!!

  • Yutka

    16:48 // 13. 6. 2020.

    Tuzno je da neko ko je

  • Petar SNS

    17:30 // 13. 6. 2020.

    Vuče Jeremiću i ostali? Zašto se stite za ovaj grad samo pred izbore? Šta si ti uradio za naš grad? A šta smo mi uradili za ovaj grad? Pa uradili smo mnogo toga a ti i vi ništa ama baš ništa! Čista nula... tako da to je to.... "mirno spavaj nano pobeda je naša to je zaključano... " idemo na 60+ procenata ovaj put.. Narod prepoznaje rad pre svega predsednik Aleksandra Vučića pa onda ostalih...

    • Istina

      19:25 // 13. 6. 2020.

      Mislim da ste malo preterali i da hvalite naprednjake samo zato što ste na nekoj funkciji ili položaju u Gradu, kad bi se vlast promenila takvi kao vi bi za pet sekunde prešli u novo vladajuću garnituru...... Jadne Nišlije nikad gore nije bilo isto i pre petnaest godina prodadoše Duvansku i ostaviše grad i Nišlije na ulicu... svi su isti ZA NIKOG NE TREBA Glasati!

    • Neko iz mase

      19:42 // 13. 6. 2020.

      Šta ste vi uradili za decu sa posebnim potrebama????? Muka mi je više od vašeg "Za našu decu, a deci sa posebnim potrebama ste ove godine ukinuli pedagoške asistente i podršku u Specijalnoj školi. Sram vas bilo. Stidite se svaki put kad stanete pored tog slogana.

    • Čudesni dribling

      19:45 // 13. 6. 2020.

      Samo 60+?! Hahaha... Sramota je da ga onaj u S. Koreji "šije" sa 99+!

    • Bruno

      19:51 // 13. 6. 2020.

      To što ste "uradili" za ovaj grad, bolje da niste ništa uradili, manja šteta bi bila.

    • Цар је го

      20:37 // 13. 6. 2020.

      Чек,чек,отео нам аеродром?Оградио нас наплатним рампама?Увалио нам мутавог климоглавца за градоначелника?Отео пензије,као укинуо претплату?
      А,да,то је тај рад,само вашег "преЦедника" Вучића,Уставокршитеља,сарадника и коалиционог партнера Рамуша Харадинаја,пријатеља Клинтона коме носи наш новац,по савету саветника Блера...

    • Zlobnik

      23:10 // 13. 6. 2020.

      PericaSNS : Da ti nije av, av...gladovao bi ti a i bio žedan ! Ovoliko servilnosti, ulizivanja i zahvalnosti govori o tebi mnogo više nego što misliš !
      Šta ste to "uradili" za grad ? Grad čine ljudi a za ljude niste ništa učinili. Vas u te ljude i ne računam jer ste samo gledali i gledate sebe a i gledaćete sebe. Nemate vi empatije a to sve govori o "tvojoj partiji" koja se kiti tudjim perjem.

  • Р. МИХАЈЛОВИЋ

    18:37 // 13. 6. 2020.

    Razlozi su tačni, konstatacija i činjenice opisuju stvarnost. Nejedinstvo i podeljenost nikad veći, zbunjenost maksimalna. Ili ne izadjite ili glasajte za DJB (broj 13 u Nišu i br. 15 za republiku). Zašto? Autobus sa naslikanim logom ŠAPIĆ jutros je dovezao svoje i SNS aktiviste u Niš i u 17.30h krenuo put Beograda. Videli smo kod AIK banke u ul. N. Pašića moj drug Miša i Ja tačno u 17.24h.

    • Mare

      20:41 // 13. 6. 2020.

      Sapic= DJB=svi beogradski cirkuzanti, nista tvoj Radulovic koji menja misljenje kao carape nije bolji od njih. Samo Nis , Nista Beograd

  • R. Mihajlović

    18:44 // 13. 6. 2020.

    Autobus ŠAPIĆ u Nišu!? Toliko me je to porazilo, kao da mi je neko pljunuo na zdrav razum. Dokle ide obmana ove vlasti, obmana i prevara pred našim otvorenim očima. Sa Zavetnicma je isto, oni i ne poznaju niti imaju znanja o Nišu, ali vršili bi vlast. Nišlije POBUDITE SE, glasajte za onog koga lično poznajete, za vašeg komšiju.

  • Posmatrač

    19:14 // 13. 6. 2020.

    Zanimljivo. Svaki put kad Jeremić dođe u Niš iza njega stoji druga grupa ljudi. I to sve manja grupa.
    Jedino što u toj stranci raste su monotonost njenog predsednika i težina generalnog sekretara (to je ovaj bucko levo na slici).

  • Filozof stoik

    20:19 // 13. 6. 2020.

    ...Savamala, Krusik, seksualni manijaci koje Vlast stiti, lazni doktorati i diplome, divlja gradnja sirom Srbije, kriminal, korupcija, nepostojeci plan za Kosovo, lecenje dece SMS porukama, vredjanje vladika i akademika, razovane ulice, hapsenje novinara, paljenje kuca novinara i predsednika sindikata radnika, plata u Azijskim kompanija koja je manja od vrednisti Vucicevih patika... #OSTANIKODKUCE

  • Zdenko

    00:28 // 14. 6. 2020.

    Evo jos jednog lopova u Nisu, koji je omogucio stvaranje lazne Drzave Kosovo.

    • Харадинајевци назадне секте

      07:15 // 14. 6. 2020.

      Да,био је пре неки дан да отвори тех.парк...

    • Čudesni dribling

      10:01 // 14. 6. 2020.

      Клетва

      (предизборни циклус)



      Ко изађе на изборе лажне,

      не послуша аргументе снажне,

      у дом му се вођа уселио,

      и верну му љубу обљубио!



      А, још ако и за њега гласа,

      отпало му све од испод паса,

      љубу више не мог'о да мува,

      туђу децу нек' 'рани и чува!



      Када љуба са вођом закачи,

      научиће шта слобода значи,

      к'о на длану све ће бити јасно,

      за гласача по

  • Bata

    06:48 // 14. 6. 2020.

    Цела кампања је ишла оним током којим је СНС и желео.Сви су се окренули против АВ а нико се није ни мало потрудио да се бави локалним темама.Ту је била шанса да се нешто и уради.Међутим,ја сазнајем да је ВЈ у Нишу пре тога у Лесковцу био тек када је отишао.Па имате ваљда одборе нека се ангажују и не ослањају на друштвене мреже.Зар је срамота ставити звучник на кола и проћи по граду.

  • Iva

    17:41 // 14. 6. 2020.

    Poštovani građani Niša, Mislim da ste shvatili da glasanjem za beogradske stranke vi glasate protiv svog grada Niša. Ne glasate za SNS i njene satelite, oni su nam oduzeli aerodrum. Nećete valjda glasati one iste ljude koji su glasali da se niški aerodrum da Beogradu bez dinara nadoknade. Zato vas sve pozivam glasajte za listu generala Mome Stojanovića. On je naš nišlija, naš komšija.

    • Sablja2

      18:09 // 14. 6. 2020.

      Koliko je Leo Mesi nislija,toliko je i Momir isto ! Nije dovoljno da zivis u Nisu i nazivas se nislijom! Nislije imaju duh, lokalpatriote su, vole ljude i preziru politikante !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: