Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:54, 23. 9. 2013.

| Politika

Jonić iz URS-a prelazi u SNS

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
jonic.jpg
Zoran Jonić na jednom od stranačkih skupova URS-a, arhivska fotografija, foto: ursnis.rs

Aktuelni direktor niške “Pčelice” Zoran Jonić najavio je da će članstvo u Ujedinjenim regionima Srbije zameniti članstvom u Srpskoj naprednoj stranci.

On je rekao, gostujući u emisiji “Između redova”, Belami televizije, da način rada u URS-u nije bio adekvatan i da zbog toga želi da se povuče.

- Povukao sam se, izašao sam iz te priče i uključio se tamo gde mislim da postoje...gde je merilo vrednosti mnogo veće nego što je bilo ovamo - kaže Jonić.

Ujedinjene regione Srbije, kako kaže, još nije napustio, ali će to uraditi.

- Mislim da imam pravo kao intelektualac, kao čovek, da posle određenog vremena ukoliko shvatim da tamo gde sam bio nisam našao svoje ideale da mogu da promenim svoju stranku - rekao je Jonić.

Aktuelni direktor “Pčelice” nije precizirao kada će uzeti ispisnicu iz URS-a i preći u redove SNS-a, a na telefonske pozive i SMS-ove novinara Južnih vesti nije odgovarao.

Podsetimo, nedavno je na sednici Skupštine Opštine Pantelej, gde je Jonić bio odbornik, jedna od tačaka dnevnog reda bila i njegova smena, jer je Agencija za borbu protiv korupcije konstatovala da je on u sukobu interesa zbog istovremenog obavljanja funkcije direktora i funkcije odbornika.

Nekoliko dana nakon te sednice Jonić je podneo ostavku na mesto odbornika.

Inicijativa za pokretanje postupka protiv Jonića, kako su Južne vesti nezvanično saznale, potekla je od funkcionera URS-a, a javna je tajna da u Nišu već duže vreme postoji veliki sukob između predsednika URS-a u Nišu Branislava Jovanovića i nekoliko visokih partijskih funkcionera, direktora gradskih preduzeća i ustanova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ja

    17:45 // 6. 12. 2013.

    Zivela Vuce srija

  • Dragan Jovanovic

    11:35 // 26. 9. 2013.

    BEZOBZIRNI PRELETACI!
    Palma ih ne bi ni primio. Ovako kad svi lopovi i prevaranti predu u SNS i ona ce poceti da se ponasa kao DS. A onda ZBOOOOGOOOOM!!!

  • hans ali banjski

    22:03 // 25. 9. 2013.

    E, moj narode niski, dokle cemo da gledamo ove lopovske njuske?!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: