Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 19. 9. 2012.

Još 4 komisije u Medijani

sednica-medijana.jpg Sednica Skupštine Opštine Medijana

Skupština Gradske opštine Medijana usvojila je izmene Statuta opštine kojima se predviđa formiranje 4 nove komisije, što znači da ih sada u Medijani ima ukupno 8. Opozicija tvrdi da je to nepotrebno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jelena

    13:34 // 19. 9. 2012.

    Bravo gospodine Jelenkovicu! U potpunosti Vas podrzavam i apsolutno ste u pravu. Novoj neodgovornoj vlasti je malo sto su za udomljavanje svojih kadrova izmislili veliki broj mesta zamenika i slicnih funkcija koje nisu postojale u prethodnom periodu, pa su se dosetili da osnuju jos i veci broj komisija. Sramota je sve ovo a gradjani cute! Da se bar radi o vrhunskim strucnjacima i dokazanim ljudima sa kvalitetnim profesionalnim biografijama ni to ne bi bio problem, ali oni nemaju kadrove koji ispunjavaju propisane uslove ni za veliki broj mesta koja su im po koalicionom sporazumu pripala, a ne za neka nova koja izmisljaju. No, negde se moraju udomiti ljubavnice, komsije, rodjaci i prijatelji, a kad se vec udomljavaju neka to bude u fulu. A narod ce sve to i onako platiti.

    • Skeptik

      13:53 // 19. 9. 2012.

      Bravo gospodine Jelenkovicu! U potpunosti Vas podrzavam i apsolutno ste u pravu. Pricipijelno, nema šta! Nema veze što su to "neozbiljne koalicije...potrebne za udomljavanje kadrova iz koalicije na vlasti". LDP treba da insistira na postavljanju svog člana u svakoj komisiji da bi se udomli kadrovi iz iz opozicije...!!!

  • Branislav Petrović

    13:47 // 19. 9. 2012.

    Ništa bez komisija.Ovo me podseća ne neka prošla crvena vremena kada su komisije bile za sve i svašta.

  • Milka

    13:56 // 19. 9. 2012.

    Cilj formiranja komisija je da se zbrine što više neradnika koji će da primaju velike plate.

  • Jova

    14:26 // 19. 9. 2012.

    Odgovor "Skeptiku": Članovi komisija, pa tako i oni niz LDP-a, primaju samo nadoknadu po održanoj sednici.
    Ovde su bitni predsednici Komisija, koji mogu biti u stalnom radnom odnosu, sa platom izmedju 50-60 000 dinara !
    Plus doprinosi pa puta osam, pa svi novi zamenici,pa sve, sve, al se sada izmišlja i mesto zamenika načelnika uprave ... i ode sav Budžet opštine ... na plate !!!

  • perica mitic

    15:04 // 19. 9. 2012.

    Cuj ovog LDP-ovca kao nece mace dzigericu, ali oce u svaku komisiju. Mene jedino zanima koje su te 4 novoizabrane komisije i cemu sluze. Prosto mi je neverovatno da ce svi da se bave milanskim ediktom kad ce i onako to da organizuje bgd i spc ... cija vatikan ......

  • Citaj kao sto je napisano!

    15:16 // 19. 9. 2012.

    Ajde realno...jel neko od vas uopste procitao ceo tekst ili ste samo naslov videli? :)
    Moze da se osnuje i 20 komisija - platni fond koji se izdvaja za komisije ostaje isti! Tako da, ako bude vise komisija nego prosli put, svaka komisija pojedinacno ce dobijati manje novca, da bi u zbiru bilo isto kao i do sad, i tako se budzet ne opterecuje!

    Nemoguce da je to bas tolko komplikovano da ne shvatite iz prve? :)

    • Skeptik

      20:12 // 19. 9. 2012.

      A 'el možeš da nam i nacrtaš?

  • Kljuc

    15:36 // 19. 9. 2012.

    Komisije su i te kako potrebne, raspitajte se zasto. Necu ja da vam obrazlazem sada ovde.

    • Boban Dz.

      13:01 // 22. 1. 2013.

      Ajde molim te objasni kako lopovluk može da bude iz najbolje namere. Svo vreme vicete bre drzte lopova a za to vreme sve pokradoste. Ali nece moci ni ovo dugo, brzo ce bankrot jer vise niko nece da daje pare za nesposobnu bagru ma kako se zvala.

  • dragan

    16:16 // 19. 9. 2012.

    A posao komisije je da odrze sastanak otprilike jednom u 3 meseca. Te komisije su najveci bezobrazluk i bahatost nasih dragih politicara na vlasti i onih u opoziciji.

  • Sima

    17:51 // 19. 9. 2012.

    Sramota, blago receno. Stop stranackom zaposljavanju....,gospodo na vlasti niste polozili prijemni, brukate se na svakom koraku, u svakoj opstini, Skupstini grada Nisa, svakom preduzecu i ustanovi. Demokrate su Vas stavile u mali dzep na pocetku mandata. Zasto demonstrirate silu kada nemate znanje? Covek se drzi za rec..., sta ste obecavali a sta radite....?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: