Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 29. 10. 2012.

Još jedan poslanik iz Pirota

radmilo-kostich-480x360.jpg Radmilo Kostić; foto: jugmedia.info

Na sutrašnjem zasedanju republičkog parlamenta biće verifikovan mandat Radmilu Kostiću iz Srpske napredne stranke, nezvanično saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zeka-peka

    15:14 // 29. 10. 2012.

    Lele lele lela,Lale na "brzu kuću"? Lele lele pa bolje da nemamo ni jednog nego ovakvi da nas brukaju u Beograd! Lele lele ...

  • Uz Nisavu voda tece

    15:47 // 29. 10. 2012.

    Samo da se zna da je on na onog *Dragisu brza kuca*, a ne na *Baneta brza kuca*. Ali obojica su na istu ulicu. Cisto da se zna. A za ovog -nemam komentar.

  • Piroćanac

    15:51 // 29. 10. 2012.

    Ovo je sramota za Pirot. Ali stvarno.

  • Tabloid

    17:35 // 29. 10. 2012.

    Aleksandre Vučiću,da nije neka greška? Pa gospodin je upropastio SNS u okrugu,rasterao članstvo,napravio podele,biju se na sastancima,narod im se smeje a Vi njega za poslanika!Gospodine Vučiću,sa ovakvim će te teško da pobedite lopovluk,korupciju i sve ostalo o čemu nam pričate.Pitajte ga što ga zovu "brza kuća".

  • Placeno

    21:08 // 29. 10. 2012.

    To je placeno 100000 eura jajara+brza kuca. Zato i propadamo zato nam se zatvaraju jos dve firme Tigar a.d i Prvi Maj Pirot.

  • RadmilaNikolic

    14:50 // 2. 11. 2012.

    E tako ti je to u zemljici ovoj, a zastupnik kapitala u Prvom Maju iz Jagodine uzima na 5 mesta po 100000 neto kao zastupnik kapitala, pa to je vise nego guvernerka, pa sad nek mi kazu sns-ovci da se bore protiv korupcije i kriminala, ma cist bezobrazluk

  • marinkovic milena

    17:10 // 3. 12. 2012.

    Dragi sugradjani samo da znate, rukovodeci kadar u Prvom Maju em krade em laze, a sad bi da sedi i u dve fotelje, jednu da si zadrze u Prvom Maju, a druga je naravno u Muri, ako moze i tu novu fabriku da dovedu do propasti svojim marifetlucima. Citam dug za struju je 19 miliona, mangupi su svakog meseca od drzave dobijali po dvadeset, vreme je avaj za jednu dobru reziviju poslovanja ovog bogom danog klana strucnjaka i prevaranta koji i gazdu Nicovica prevedose zednog preko vode.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: