Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 18. 9. 2013.

| Politika

Još jedan sporazum Koalicije za Niš

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
koalicija-za-nis-i-bogata-srbija.jpg
Potpisivanje sporazuma Zaharije Trnavčević (drugi s leva) i Slaviša Dinić (drugi desno)

Zaharije Trnavčević predsednik Pokreta Bogata Srbija i doajen srpskog novinarstzva, potpisao je u Nišu sporazum o saradnji sa Slavišom Dinićem, predsednikom Koalicije za Niš.

Sporazum se, kako je pojašnjeno, odnosi na jedinstven nastup na republičkom i lokalnom nivou, a saradnja niškog Udruženja i Bogate Srbije ogledaće se prvenstveno na polju poljoprivrede i boljeg kvaliteta života ruralnih sredina.

- Mi smo prilikom osnivanja istakli da smo otvoreni, pre svega, za strukovnu saradnju. To na ovaj način potvrđujemo, jer kada pomenete ime Zaharija Trnavčevića sve vam je jasno. Neko ko je doajen srpske poljoprivrede, a naša ideja jeste bila da učimo od najboljih - kaže Dinić.

Trnavčević, koji je trenutno Narodni poslanik, kaže da je Srbija do sada imala loše predvodnike i njegov pokret je, kako kaže, nastao kao ispravka takvog stanja i sa ciljem da se svi prirodni potencijali iskoriste na najbolji način, kako bi Srbija postala bašta Evrope.

- Zajedništvo sa Koalicijom za Niš se ogleda u tome da imamo zajednički program. Pokret Bogata Srbija ima viziju kako bi Srbija mogla da postane agrarno razvijena zemlja - kaže Trnavčević.

koalicija Prepuna sala niškog Medija centraOn je najavio da će uskoro doći do formiranja velikog Izbornog saveza koji će se zvati “SLOGA” u kojem će biti male partije, pokreti i udruženja kao što je i Koalicija za Niš.

Trnavčević naglašava da je cilj tog saveza da se na budućim izborima osvoji toliko glasova, da u budućoj Vladi imaju odlučujući uticaj na vođenje poslova pre svega u agraru.

Podsetimo, Koaliciji za Niš, koju predvode donedavni visoki funkcioneri Demokratske stranke, ovo je drugi sporazum o saradnji sa nekom političkom organizacijom.

Nedavno su potpisali sličan dokument sa niškim SPS-om, o zajedničkom nastupu u Skupštini Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milun

    20:47 // 22. 9. 2013.

    Dobri ljudi, dobra dela, dobro misle i dobro rade. Čestitke Koaliciji

  • Jovica

    14:02 // 22. 9. 2013.

    CAREVI STE, BRAVO KOMŠIJE

  • Trajković

    01:25 // 21. 9. 2013.

    Odlična je ova ideja sa Koalicijom za Niš. Red je da iz Niša više ne gradimo most na Adi, već mostove na Nišavi i Južnoj Moravi.
    Svaka čast stadionu Zvezde, ali mi bi ovaj naš, na Čairu. Podržavam KZN

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: