Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:33, 21. 3. 2014.

| Politika

Jovanović: Bilo je više poziva da promenim stranku

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bane
Branislav Jovanović u studiju Južnih vesti

Prvi čovek niškog URS-a Branislav Jovanović, u emisiji “15 minuta”, rekao je da su ga lideri pojedinih stranaka zvali pre i posle izbora da pređe kod njih, ali tvrdi da je svima rekao “ne”.

Jovanović nije želeo da kaže iz kojih stranaka su stizali pozivi, ali je naglasio da mu je jedan od sastanaka bio zakazan u zgradi SIV-a.

- Ja sam rekao da ne postoji para da ja ikog izdam u politici. Nisam izdao ni Vuka Draškovića nakon 5. oktobra, neću da izdam ni Dinkića. Sinoć me je takođe, u 11 sati, zvao lider jedne stranke...svi hoće dobre, ali ja ne znam da lažem u politici i punim gasom sam radio da URS napravi dobar rezultat - rekao je Jovanović.

Aktuelni lider niškog URS-a kaže da je njegva stranka napravila dobar rezultat u Nišu, ali da su ogroman uticaj imali tabloidi, koji su loše pisali o lideru stranke Mlađanu Dinkiću.

- Gde su sada Vršački vinogradi, gde je Nacionalna štedionica, gde je povezanost sa Šarićem, gde su raznorazne gluposti koje su lansirane preko tabloida. Izvrnuti smo ruglu i anatema je bačena na na nas godinama. Jedini koji su za ovaj grad uradili nešto konkretno su ministar Dinkić i bivša ministarka Verica Kalanović - kaže Jovanović.

Da li je Jovanović zabrinut za mesto izvršnog direktora DIrekcije za izgradnju Niša, kako će izgledati vlast u Nišu, šta će biti sa URS-om i kada možemo da očekujemo lokalne izbore pogledajte u emisiji “15 minuta”. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Knjazevac

    13:30 // 8. 4. 2014.

    Mediji su juce objavili da ce URS u kompletu (ili istakntuti pojedinci iz ove vanparlamentarne stranke) preci u NDS Borisa Tadica ili u DS Dragana Djilasa! Dakle, „od iz(b)vora dva putica“ – videcemo

  • Realista

    18:26 // 26. 3. 2014.

    Vrhunski stručnjak ali se uzbuđava!
    Sad će lepo na dug zasluženi odmor o trošku države! Nadams e da će i da se proširi optužnica pa da se zapleni sve što ova porodica poseduje.

  • smiks

    14:26 // 24. 3. 2014.

    Ajde bre sta je vama nece banana u SNS on ce sa Cvijanom u Refor. pa ce napraviti Miskovicevu koaliciju u Nis be bate!Sad ozbiljno malo, dakle covek je dokazao da sve sto politicki takne on i unisti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: