Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 4. 11. 2018.

| Politika

Jovanović: Da li popravka slupane "škode" u Panteleju košta kao sendvič ili ribić u kajmaku?

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
bane jovanovic
Jovanović poručuje gradskim čelnicima da počnu da rade za građane; foto: JV

Zbog izjave predsednika Opštine Pantelej Bratimira Vasiljevića da je šteta na nedavno slupanim kolima koju će Nišlije da plate "u visini jednog ručka", opozicioni odbornik Branislav Jovanović pita rukovostvo ove niške Opštine da li šteta košta koliko sendviči koje prave za stranačke putešestvije ili koliko specijaliteti koje jedu po kafanama.

Odbornik grupe "Niš moj grad" Jovanović je još pre skoro godinu dana tražio smenu rukovodstva Opštine Pantelej zbog jela i pića po restoranima od Niša do Beograda, putovanja na gradske proslave, zloupotrebe službenih kola, koje plaćaju građani.

Pošto je nedavno slupana još jedna opštinska "škoda", a predsednik Opštine Vasiljević se pravdao da će popravka koštati koliko jedan ručak, Jovanović pita koji ručak je u pitanju - sendvič ili ribić u kajmaku.

Da li je šteta na automobilu u vrednosti sendviča koje pravite za put kad krenete autobusima na stranačke putešestvije ili u vrednosti vašeg ručka na auto-putu Beograd – Niš koji su građani Niša platili 1,1 milion dinara, kako pišu mediji - pita Jovanović.

Ponovo napominje da građani žive u bedi i prodaju organe da bi preživeli, dok za to vreme funkcioneri jedu svinjske kolenice sa renom, jagnjetinu ispod sača, bečku šniclu, ramstek na žaru i druge specijalitete.

Deformisali ste se od kilaže, posle ovakvog krkanja - dodaje Jovanović.

Kako bi pojasnio gde se još "rasipa" novac građana, Jovanović se ponovo osvrnuo na, kako kaže, "smešno putovanje neženja u Rusiju", kao i na to što niški političari kupuju luksuzne škode, a ne zna se za koga.

Samo gledate kako ćete da se oženite, zaposlite sebe i supružnike, kupite diplome na trafikama i kako da što bolje krkate - kaže Jovanović.

Gradskim čelnicima Jovanović poručuje da se "okanu sumnjivih tendera i izmišljenih projekata" i počnu da rade za građane, jer su za 7 godina, kako kaže, uradili 300 m Južnog kolektora na Paliluli i spojili dva bulevara koji nema nikakvu svrhu.

Podsetimo, službenu "škodu fabiu" je, prema Vasiljevićevim rečima, slupao službenik Opštine Pantelej 25. oktobra, a objasnio je da zakonske procedure tada nisu ispoštovane zato što se drugom vozaču "žurilo".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    21:40 // 5. 11. 2018.

    Citam ove komentare iznad ... Neko bi rek'o "ove Nislije nikad sretni, nikad zadovoljni" ... Eto, nakon 7 godina unapredjivanja svesti, sada na stvari oko sebe gledamo zaista napreDNO

  • Tivat

    21:00 // 5. 11. 2018.

    I Drvar nabavio botove,doduse ne za sendvic,vec za mrvice sa njegovog stola!

  • dragoljub stamenković

    14:07 // 5. 11. 2018.

    Anonimni advokate,advokatiću anonimuse,baš mi kaži kako sam to postao "tzv. političar" ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: