Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:51, 15. 5. 2012.

Jovanović: Koalicija zavisi i od personalnih rešenja

490x370_bane-jovanovic Branislav Jovanović

Lider URSa u Nišu Branislav Jovanović izjavio da bi na vlasti trebalo da ostane postojeća koalicija, ali da to zavisi i od personalnih rešenja stranaka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • KUKU LELE

    16:47 // 15. 5. 2012.

    JADAN je ovaj niš AKO BANANA BUDE GRADONAČELNIK....dopljačkaće ovaj GRAD SA md gradnjom i Milošem Simonovićem....odmah grade novu halu i stadion i lozni kalem...uz debeeeeeeeeeeeelu proviziju....ŠTA LI ČEKA MUP...NOVOG NAČELNIKA?????
    O OVO OKO PREGOVORA JE FARSA,DA BI ONI BILI U VLASTI

  • Dragan

    16:47 // 15. 5. 2012.

    Ma Bane sve daje ali Direkciju ne daje.A ovaj Videnovic je u ulozi portparola Direkcije na stalnom radu i portparol URS-a volonterski,naravno u radno vreme i jos tezgari na TV 5 isto u radno vreme i o trosku gradjana.

  • micko nis

    18:29 // 15. 5. 2012.

    ljudi pa nece valjda banana da odredjuje kadrovksa resenja u demokratskoj stranci ,to sto zelim opet simonovica nece ti se ostvariti novi gradonacelnik je Dragoslav Cirkovic hteo to ti ili ne, velika vecina clanstva u ds ne pristaje na to da opet simonovic vodi ovaj gradi nasu stranku

    • vesna p

      08:02 // 17. 5. 2012.

      Izmedju Banane i Cirkovica nema razlike u "kvalitetu"...Ako je grad spao na takav kadar, bolje da nestane na mapi. Nas grad nacisto propada, postaje selendra zahvaljujuci nesposobnjakovicima i primitivcima koji ga vode, uz neogranicene zloupotrebe i zaposljavanja rodbine i sebi slicnih prijatelja. Ali godinama je tako, "kako god okrenes, d.pe je pozadi".

  • Demokrate sa Panteleja

    18:36 // 15. 5. 2012.

    Bane, zvani Banana, će biti gradonačelnik samo u slučaju ako se Ćirković uhvati za "Bananu", kao rešenje.

  • Sasa Vasilic

    18:53 // 15. 5. 2012.

    kada svako,iole normalan,slusa sve one izgovorene reci,pre i posle izbora,i na lokalu i na republickom nivou,definitivno shvati da srbija nikad nece imati politicara ranga dr zorana djindjica!jednom recju-BORANIJA!

  • Dragan S.

    19:13 // 15. 5. 2012.

    Alo kriticari izadjite malo iz svojih stnova i kuca i videcete da taj ,,lopov Bane Jovanovic,, jedini nesto radi u ovom gradu sto se moze i videti.

    • SF

      00:28 // 16. 5. 2012.

      Postovani Dragane, bas danas sam "malo" izasao i prosetao do prijatelja u Barskoj ulici koju je tvoj idol Banana asfaltirao prosle godine. Preporuceujem ti da i ti prosetas do nje pa vidis kako iz "njegovog" asfalta debljine 0.001 cm izviru buseni trave. Pitam se kako vrstni strucnjak Banana nije primetio koliki je sloj asfalta kada je na sva zvona trubio o tom asfaltiranju. A mozda je on i odobrio da se tako asfaltira? Sta Vi mislite?

    • Djoka

      07:47 // 16. 5. 2012.

      Tacno, npr. otvorio je most u onom selu skoro, a sada ocekujemo da se izgradi i druga traka na tom mostu, posto se pojavio veci intezitet saobracaja - javlja TANJUG.

    • Gagi

      08:11 // 16. 5. 2012.

      Ne samo videti nego i osetiti.Sada kad je pala kisa na svim prelazima gde su oboreni ivicnjaci su bare pa bez gumenih cizama ne mozete da prodjete, a o invalidnim licima ili majkama sa kolicima da ne govorimo.

    • Miško Ristić

      08:24 // 16. 5. 2012.

      To mu je posao. On ne gradi iz svog džepa, nego iz mog i tvog. Posao radi vrlo loše. Da li je to zato što se ugradjuje i daje posao lošim izvodjačima, ili da bi ubrao političke poene gradi navrat nanos, ili oba, nije bitno. Ne radi se prlanski, nego stihijski, radovi traju godinama, i najvažnije kvalitete je nula.
      Po novom asfaltu se pliva, ulice se samo izgrebu i nalije se novi sloj a ono maltretiranje u prošlu subotu kada ja zatvoren deo bulevara i kada se stvorio haos u Nišu...
      Izvodjači ne rade noću jer bi morali to da im se plati, a i baš briga gazde koliko dugo rade posao jer su preplaćeni za isti.
      Banana vodi računa o ličnoj promociji i centrali stranke u kojoj je trenutno, a gradjane ko šiša. Strašno loš i iskomlesiran čovek.

    • miki m.

      09:50 // 16. 5. 2012.

      čije pare je trošio dok je "radio"nešto ?
      i koliko je stavio u novčanik?
      jel ti dao deo?
      njegova stranka zaposlila juru, beneton, dajtek...stop stranačkom zapošljavanju?
      xaxaxa belosvetski lopov

  • Pun mi je Baneta

    20:21 // 15. 5. 2012.

    Pa moze da prica o vlasti kada je,kao sto sve krade,pokrao i izbore.Predsednica GIKa,koja nije davala da se broje glasovi je njegov kadar iz Direkcije.Ako Banana Bitumen bude gradonacelnik,Nis ce da postane Avganistan.Srecno nam bilo nislije.On inace laze da je rodjen u Nisu,iz Hrvatske je

  • Boki

    20:28 // 15. 5. 2012.

    Kada je Dacic pozurio u izbornoj noci da saopsti da Srbija ima premijera, zasto ne bi u identicnoj poziciji mesto gradonacelnika trazio i Bane Jovanovic? Bez URS u Nisu NIJE moguce sastaviti vladu. Ako mu to mesto ne daju DS i SPS, siguran sam da ce SNS i DSS to jedva docekati. Dinkic nije srusio vladu kada je morao da je napusti zbog Dacicevih ultimatuma, e, sada je doslo njegovih 5 minuta...

  • Aca

    22:06 // 15. 5. 2012.

    Xaxaxaxaxaxa, bane? Jel to isto kao autobus na Delijskom Visu, na dan glasanja? SRBIJA JE VECNA DOK SU JOJ DECA VERNA !

  • ivana mitic

    22:27 // 15. 5. 2012.

    muka mi je vise od URS i BAneta Jovanovica veci lopov od njega ne postoji ,URS kaze da nema stranackog zaposljavanja a Bane se pita za sva radna mesta u nisu i ko da vise taj ce da radi.....gde je autobus u ul Marina Drzica koji su pustili pre izbora,samo ljudima da zamazu oci i glasaju za njih...sramota

  • as

    07:29 // 16. 5. 2012.

    Baki samo te GLEDAMO! Opusti se malo sto si nervozan pa ides preko granice,dozvoljavas sebi da kadroviras po DS!? Zar stvarno mislis da ce Djilas da dozvoli da izigraju njegovog kandidata ,hahaha smesan si kao i uvek! A teletabis ti odgovara jer ste ocigledno u nekoj semi?Mozda ljubavnoj a baki sine?! Sto se tice tvog izbora za gradonacelnika mislim da ti je adekvatna ova NEKE PTICE NIKAD NE POLETE !

  • john john

    07:36 // 16. 5. 2012.

    NEMA STRANACKOG ZAPOSLJAVANJA :) :)

    Jel' to znachi da g.din Banana nece biti direktor ni u jednom javnom preduzecu ?

    • 101 % Нишлија

      14:22 // 16. 5. 2012.

      То је највећи бисер ових избора,мада му парира и она 13.пензија :)
      Али очигледно да су прошле приче код овог чудног и напаћеног српског народа.Он је са оним мостом победио у Д.Власу,а то што можда следеће године ти исти што прелазе тај мост неће имати пензије,они јадници нису знали...

  • Branislav Petrović

    09:38 // 16. 5. 2012.

    Da radi radi,pošteno.Dobar mu je onaj mostić u onom selu ispred kućice onog ne obaveštenog.A još bolje radi onaj istoriski put kroz N.Selo.
    I na kraju kada vidim kakve je odpadnike učlanio u svoju stranku onda mi je muka i da pomislim na njega.Perjanica je novoprimljana "profesorka" bivši jurišnik JUL-a,SPS-a,radikala,GG-Dos,DSS-a i sada URS-a.

    • ???

      20:52 // 17. 5. 2012.

      koja je ta ,,profesorka,,?

  • Branko

    11:37 // 16. 5. 2012.

    U Nišu će biti bolje tek nakon potopa a do tada neka nam je Bog u pomoći. Narod dobija baš ono što i zaslužuje.

  • marko markovic

    15:49 // 16. 5. 2012.

    Samo da pomenem i Somborsku ulicu,pardon bulevar koji je doticni 2 puta otvarao i na kraju rekao da za zavrsetak radova nedostaje 122 miliona dinara????

  • Aca

    12:43 // 17. 5. 2012.

    Da se ja pitam pored svakog kružnog toka bi visio po jedan iz bananine ekipe, naravo i banana.
    Nijedan pametan čovek u niškoj politici, energičan ni na vidiku.

  • pfc

    20:51 // 17. 5. 2012.

    A ako URS napravi vladu sa DSS i SNS....zato demokrate cutite,mozamo da im damo mesto gradonacelnika samo,,Cirko,,..da ne bude

  • niski

    22:39 // 18. 5. 2012.

    Nislije su rekle svoje na izborima , 50% vise glasova od proslog puta,BANE ZA GRADONACELNIKA,

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: