Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 14. 12. 2012.

| Politika

Jovanović: Krivačević obmanuo javnost

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Dejan Jovanović

Šef odborničke grupe SNS u niškoj Skupštini Dejan Jovanović kaže da je na prethodnoj sednici ukupno bilo 37 tačaka i da nikako nije moglo da se objedini njih 94 kako je rekao Goran Krivačević iz DS-a.

Nakon jučerašnjih kritika potpredsednika niškog DS-a Gorana Krivačevića, jer je na poslednjem zasedanju, prema njegovim rečima, uskraćeno pravo odbornika na diskusiju, jer su 94 tačke objedinjene u jednu, reagovao je jedan od funkcionera vladajuće SNS Dejan Jovanović.

Jovanović je odbacio Krivačevićeve tvrdnje i kaže da je "prostim uvidom u dnevni red jasno da to nije bilo moguće".

- Na dnevnom redu je bilo 37 tačaka. Ja ne znam kako gospodin Krivačević tvrdi da smo spojili 94. Ja sam predložio spajanje samo poslednjih 6 tačaka, a one su imale 94 rešenja ili podtačaka, tako da tvrdnja odbornika Krivačevića uopšte nije ispravna - rekao je Jovanović.

On je odbacio i Krivačevićeve optužbe da Nadzorni odbori još nisu formirani, te da su sva javna preduzeća i ustanove bez kontrole od strane opozicije.

Šef odbornika SNS-a kaže da “i to nije tačno” i da je on lično pozvao predstavnike opozicije da dostave svoje predloge za Nadzorne odbore, ali da oni nisu poslali predloge.

- Na dva poslednja zasednja šefova odborničkih grupa sam pozvao predstavnike opozicije da daju svoje članove, jer mi te odbore nameravamo da prepustimo opoziciji - kaže Jovanović.

Nadzorni odbori, pojašnjava Jovanović, u većini institucija imaju po tri člana. Dva imenuje Skupština Grada, jednog imenuju zaposleni.

Jovanović, koji je inače i predsednik skupštinskog Odbora za imenovanja, kaže da on garantuje da će se predlozi čim budu dostavljeni, odmah i naći na Odboru, a kasnije i na sednici Skupštine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kolegenica

    10:55 // 17. 12. 2012.

    Dejane, tesko se rastajes sa zutom bojom! Jesi li sa tvojom verom u Boga odlucio gde ti je bilo bolje, u Demokratskoj stranci, G 17 ili sada u SNS. Sramota!

  • aca

    16:23 // 16. 12. 2012.

    Lola, svaka ti je na mestu! Samozivi i nepametan simonovic nikad vise vlast!

  • aca

    16:12 // 16. 12. 2012.

    Lola, svaka ti je na mestu! Samozivi i nepametan simonovic nikad vise vlast!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: