Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:04, 19. 10. 2015.

| Politika

Jovanović: Kružni tokovi, a ne kamere

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bane
Bane Jovanović ne odustaje od kružnih tokova; foto: MCN

Donedavni direktor Direkcije za izgradnju Niša i lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje u Nišu nazvao je gvožđurijom i rekao da su kružni tokovi idealno rešenje za bezbednost saobraćaja.

Kamere koje su pre nekoliko meseci postavljene na raskrsnici kod Crvenog pevca, od prošle nedelje i zvanično beleže prekršaje, ali Jovanović to vidi kao represiju, a ne kao rešenje za saobraćajne probleme.

Lokalna vlast treba da izgradi kružne tokove na raskrsnicama i da reše sve probleme naših sugrađana kad je organizacija saobraćaja u pitanju, kad je bezbednost na putevima, ekonomičnost i manja potrošnja goriva u pitanju. Očigledno da su kamere unosan biznis, a nikakvu bezbednost neće doneti, sem represije i punjenja republičkog budžeta - rekao je Jovanović.

U njegovom mandatu u Direkciji, u Nišu je izgrađeno nekoliko kružnih tokova i kako kaže ni na jednom nije bilo većih problema.

Postavljam pitanje svima vama, kada se desio ekces bilo koje vrste na ijednom kružnom toku u našem gradu? Dajte da izgradimo kružne tokove za koje već imamo projekte, to je najbolje prevencija - zaključuje Jovanović.

Iako je prošle srede pomenute kamere Grad Niš i zvanično donirao niškoj Policijskoj upravi, Jovanović kaže da ni one, ali ni ostale donacije - “ševroleti”, gume, “vespe”, računari, štampači, ali ni parada policije neće poboljšati bezbednost u gradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovana Stankovic

    19:48 // 9. 11. 2015.

    Jovanovicu ovo sa kruznim tokovima ti je prva pametna stvar koju si reko za zivota !

  • Aa

    10:59 // 20. 10. 2015.

    Kruzni tok sindrom ga drma!

  • Mikica

    22:56 // 19. 10. 2015.

    Pa evo ti nove intelektulne fabrike što Perisic otvorio pa radi kad ove nevaljaju.Jedino što u Nišu radi su Jonson Leoni Jura Sinvon pa bile ručne ili automatske ali tako je bolje nema ili trafika 30 dana 15000

    • Mr. Istinic

      12:08 // 20. 10. 2015.

      Ruku na srce sem neto plata koje daju radnicima od tih firmi vecu vajdu drzava ima od uplata dazbina od jedne obicne trafike je pomenute firme NE UPLACUJU NISTA ! Pokusavate da narodu UVALITE OPET KURTU umesto MURTE svi na vlasti od 1990 DOLE,a za propale banke tek ce da se pitamo http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:572427-Zasto-su-zaista-ugasene-Beobanka-Investbanka

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: